CaptanBlack24
Femtopat
Daha fazla
Herkese İyi Sosyaller,
Hali hazırda Asus Tuf Gaming VG27WQ1B 1 ms 165 Hz Va panel oyuncu monitörüne sahibim. Ben hayatımda bu kadar kötü bir VA panelle karşılaşmadım çünkü siyahlar IPS'den bile kötü ve Ghosting ışık sızması falan öyle bir derecede ki ekran patlayacak neredeyse.
Benim sizlerin değerli görüşüne ihtiyacım var ve aşağıya bıraktığım modellerden birini satın almayı düşünüyorum fakat kalite, performans ve teknik detay kısmında ne kadar araştırırsam araştırayım topladığım veriler beni çok fazla tatmin etmedi. @BerkayZ87 hocamın çok fazla yorumunu okudum ve @BerkayZ87 hocam ile birlikte bilgili arkadaşlar bana bir destek olup yol gösterebilirse çok sevinirim.
Limit olarak 15.000 ₺ ye kadar çıkabilirim ve 27 inç 2K en düşük 240 Hz bir monitör olsun istiyorum fakat gerçekten fiyatına değer kaliteli ve performanslı 170 Hz, 180 Hz 2K bir monitör varsa onu da değerlendirebilirim. 7900 XT Nitro + ve 5800 x3D işlemciye sahibim FPS anlamında çok problem yaşamam diye düşünüyorum.
Kullanım amacı olarak ise çoğunlukta yazılım, AAA oyunlar ve online FPS oyunlarında vakit geçiyorum arada sırada dizi film oluyor. Renk kalitesi benim için çok aşırı önemli değil ama renklerinde leş olmasını istemem tatmin edici seviyede olsun istiyorum. Uzun lafın kısası ben her anlamıyla dolu dolu her yönden beni tatmin edebilecek bir ekran aramaktayım ve belirttiğim limitle F/P bir ürün almak uzun bir süre kullanmak istiyorum.
IPS olarak ;
www.gaming.gen.tr
www.akakce.com
www.ebrarbilgisayar.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.n11.com
Va olarak ise ;
www.akakce.com
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hali hazırda Asus Tuf Gaming VG27WQ1B 1 ms 165 Hz Va panel oyuncu monitörüne sahibim. Ben hayatımda bu kadar kötü bir VA panelle karşılaşmadım çünkü siyahlar IPS'den bile kötü ve Ghosting ışık sızması falan öyle bir derecede ki ekran patlayacak neredeyse.
Benim sizlerin değerli görüşüne ihtiyacım var ve aşağıya bıraktığım modellerden birini satın almayı düşünüyorum fakat kalite, performans ve teknik detay kısmında ne kadar araştırırsam araştırayım topladığım veriler beni çok fazla tatmin etmedi. @BerkayZ87 hocamın çok fazla yorumunu okudum ve @BerkayZ87 hocam ile birlikte bilgili arkadaşlar bana bir destek olup yol gösterebilirse çok sevinirim.
Limit olarak 15.000 ₺ ye kadar çıkabilirim ve 27 inç 2K en düşük 240 Hz bir monitör olsun istiyorum fakat gerçekten fiyatına değer kaliteli ve performanslı 170 Hz, 180 Hz 2K bir monitör varsa onu da değerlendirebilirim. 7900 XT Nitro + ve 5800 x3D işlemciye sahibim FPS anlamında çok problem yaşamam diye düşünüyorum.
Kullanım amacı olarak ise çoğunlukta yazılım, AAA oyunlar ve online FPS oyunlarında vakit geçiyorum arada sırada dizi film oluyor. Renk kalitesi benim için çok aşırı önemli değil ama renklerinde leş olmasını istemem tatmin edici seviyede olsun istiyorum. Uzun lafın kısası ben her anlamıyla dolu dolu her yönden beni tatmin edebilecek bir ekran aramaktayım ve belirttiğim limitle F/P bir ürün almak uzun bir süre kullanmak istiyorum.
IPS olarak ;
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG 274QRF QD E2 27 2560x1440 180Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
MSI MAG 274QRF QD E2 27 2560x1440 180Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. MSI MAG274QRF-QD-E2 teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.
Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 16.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.408,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
LG Ultragear 27GR83Q-B 27" 1 MS 240 Hz FreeSync 2K QHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
LG Ultragear 27GR83Q-B 27
Va olarak ise ;
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: