Y yavuzbegovic Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır 2K 240Hz bir monitör arıyorum fakat arafta kaldım ne alacağımı bilmiyorum. MSI G274qpx ( satıcısına güvenmiyorum İncehesap hakkında çok şikayet var ), Dell Alienware AW2723DF, LG UltraGear 27GR83Q-B modelleri arasında kaldım. Yardımcı olabilecek, bunlar yerine şunu alabilirsin diyebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır 2K 240Hz bir monitör arıyorum fakat arafta kaldım ne alacağımı bilmiyorum. MSI G274qpx ( satıcısına güvenmiyorum İncehesap hakkında çok şikayet var ), Dell Alienware AW2723DF, LG UltraGear 27GR83Q-B modelleri arasında kaldım. Yardımcı olabilecek, bunlar yerine şunu alabilirsin diyebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.748 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 25 Aralık 2024 #2 yavuzbegovic dedi: Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır 2K 240Hz bir monitör arıyorum fakat arafta kaldım ne alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
yavuzbegovic dedi: Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır 2K 240Hz bir monitör arıyorum fakat arafta kaldım ne alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Y yavuzbegovic Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 Leon Dayı dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Dediğim monitörlerden birisi bu bro bir de gözüme çarpan uygun fiyatlı bir monitör var ASUS ROG STRIX XG27ACS bu nasıl acaba bilgin var mı
Leon Dayı dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Dediğim monitörlerden birisi bu bro bir de gözüme çarpan uygun fiyatlı bir monitör var ASUS ROG STRIX XG27ACS bu nasıl acaba bilgin var mı
A awe15 Picopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 yavuzbegovic dedi: Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır 2K 240Hz bir monitör arıyorum fakat arafta kaldım ne alacağımı bilmiyorum. MSI G274qpx ( satıcısına güvenmiyorum İncehesap hakkında çok şikayet var ), Dell Alienware AW2723DF, LG UltraGear 27GR83Q-B modelleri arasında kaldım. Yardımcı olabilecek, bunlar yerine şunu alabilirsin diyebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Asusun VG27AQML1A modeline bakabilirsin hocam
yavuzbegovic dedi: Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır 2K 240Hz bir monitör arıyorum fakat arafta kaldım ne alacağımı bilmiyorum. MSI G274qpx ( satıcısına güvenmiyorum İncehesap hakkında çok şikayet var ), Dell Alienware AW2723DF, LG UltraGear 27GR83Q-B modelleri arasında kaldım. Yardımcı olabilecek, bunlar yerine şunu alabilirsin diyebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Asusun VG27AQML1A modeline bakabilirsin hocam