2K 240 Hz vs 4K 144 Hz

Bütçe
20.000
Bu sistem hakkında biliğiniz fazla yok sanırım hikaye tabanlı oyunlar dizi film için gayet 240 üstü hatta 400 üstü FPS alıyor. Dediğim gibi diğer monitörde FPS rekabet 4K alma sebebim dizi film takılmak hikaye chill oyunlar.

Bende öyle düşündüm siz deyince 2K 240Hz ana monitör yapsam şu anki 144Hz 1080 ikinci yapsam olur mu sizce?

Dell bilmiyorum ama bakacagım.
Hocam şuanki güncel oyunlardan hangisinden 240 verebilir bilmiyorum çokda güncel olarak araştırmadım kartları ve oyunları fakat 240 fps alsaydınız bile ben ne chill hikayeli oyunlar için ne de rekabetçi oyunlar için 240 hz önerirdim. 2k veya 4k olması artı oluyor hikayeli veya hardcore fark etmeksizin fakat fps tarafında 144hz ile 240 hz arasında inanılmaz bir fiyat farkı olduğu için daha düşük hz değerine sahip 2k veya 4k monitör bakmak size daha uygun olacakdır diye dedim. Çünki ben sadece hardcore fps veya profesyonel olarak oynadığım oyunlarda bile 144hz 1080'lik monitör kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Sonuç olarak hocam sizin sorunuza cevap olarak ben 4k 144hz alırdım fakat oynayacağınız hangi oyun destekler desteklemez bilmiyorum.

Hocam şu anki güncel oyunlardan hangisinden 240 verebilir bilmiyorum çok da güncel olarak araştırmadım kartları ve oyunları fakat 240 FPS alsaydınız bile ben ne chill hikayeli oyunlar için ne de rekabetçi oyunlar için 240 Hz önerirdim. 2K veya 4K olması artı oluyor hikayeli veya hardcore fark etmeksizin fakat FPS tarafında 144Hz ile 240 Hz arasında inanılmaz bir fiyat farkı olduğu için daha düşük Hz değerine sahip 2K veya 4K monitör bakmak size daha uygun olacakdır diye dedim. Çünkü ben sadece hardcore FPS veya profesyonel olarak oynadığım oyunlarda bile 144Hz 1080'lik monitör kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Sonuç olarak hocam sizin sorunuza cevap olarak ben 4K 144Hz alırdım fakat oynayacağınız hangi oyun destekler desteklemez bilmiyorum.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı