erensalug Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Monitör Fark etmez 2K 240Hz monitör önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Ben bulamadım normalde 1080p 360Hz monitör alacaktım sonra 2K 240 Hz almam daha iyi gibi geldi yani aslında. 2K 240 Hz vs 1080p 360Hz diyebiliriz. (IPS panel olursa sevinirim) ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu anda stokta yok ama gelirse sizce nasıl? Çoğu yere baktım ama yok. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
2K 240Hz monitör önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Ben bulamadım normalde 1080p 360Hz monitör alacaktım sonra 2K 240 Hz almam daha iyi gibi geldi yani aslında. 2K 240 Hz vs 1080p 360Hz diyebiliriz. (IPS panel olursa sevinirim) ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu anda stokta yok ama gelirse sizce nasıl? Çoğu yere baktım ama yok.
2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 27 Şubat 2023 #2 280Hz istersen bu var, senin linkini verdiğinin yeni modeli. Türkiye'ye gelir mi; gelirse ne zaman gelir, bilinmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
280Hz istersen bu var, senin linkini verdiğinin yeni modeli. Türkiye'ye gelir mi; gelirse ne zaman gelir, bilinmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et