2K 27" 180Hz mi FHD 24" 280Hz mi?

Shipuren

Hectopat
Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere çok kararsızım. 4070s 7800x3D sisteme sahibim. Her zaman FPS oyunları oynuyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim?

TUF Gaming VG27AQ3A.

Şu iki modeli baz alarak örnek verdim. Sizin öneriniz ne olur? (bütçe 10k'ya kadar)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere çok kararsızım. 4070s 7800x3D sisteme sahibim. Her zaman FPS oyunları oynuyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim?

TUF Gaming VG27AQ3A.

Şu iki modeli baz alarak örnek verdim. Sizin öneriniz ne olur? (bütçe 10K'ya kadar)

Hocam monitörden pek anlamam ama Hz takıntınız yoksa FPS oyunu oynamıyorsanız 280 Hz gereksiz 180 yeter. Ben olsam 2K 180 Hz olanı alırdım. Ama monitör iyi midir bilemem arkadaşlar yardımcı olur.

Bu tercihi ancak siz yaparsınız. Bizim yapmamız kendi kişisel tercihimiz olur. Oyun türünüze, amacınıza, masanızın boyutuna bile bağlı olarak değişebilir. Ben uzun süredir 27 2K 144 HZ kullanıyorum. Nadir oyun oynarım ama ben fazlasıyla memnunum. Bazen 32 nasıl olurdu diye düşünüyorum ama muhtemelen büyük gelirdi. Ama insan bir şekilde alışıyor ilginç :)

Tabiki yüksek Hz olması işime gelir hep fps vs rekabetçi oyunlar oynadığım için. Ama sağdan soldan çok şey okuyunca fazla kararsız kaldım. Yani aradaki Hz miktarı 2k çözünürlüğü yok saydırır mı mesela karar veremiyorum.

Tabiki yüksek Hz olması işime gelir hep fps vs rekabetçi oyunlar oynadığım için. Ama sağdan soldan çok şey okuyunca fazla kararsız kaldım. Yani aradaki Hz miktarı 2k çözünürlüğü yok saydırır mı mesela karar veremiyorum.
Bende 2k 165 artı 1080p 180 hz var. 1080 olanı sonradan aldım ve ana monitörüm yaptım. Kullanması daha rahat. 27'' fps oyunları için fazla. Hikayeli oyunlarda ise 2k 27'' süper oluyor ama başka artısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı