2K 27" 240Hz veya üstü monitör tavsiyesi

mcetinkaya35

Megapat
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 4080 Super 7800x3D sistemime 27" 2K 240Hz veya üstü monitör aramaktayım. Bu modellerden birine sahip olanlar tecrübelerini anlatabilirse çok mutlu olurum.

ASUS ROG STRIX XG27ACMG.
Dell Alienware AW2723DF.
ASUS TUF VG27AQML1A.

G65B.

Curved monitörlere biraz alışamadım iade etmiştim. Görmüştüm ama Curved olması beni itti.

ASUS TUF VG27AQML1A. Ve https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html
Ağır FPS oyuncusu isen, ASUS TUF VG27QML1a al geç.

Şu an ASUS'un fiyati Amazon'da çok uygun en önde olan o Alienware şu an TR'de stoklarda yok.

Hocam bende geçen pc kurdum çok araştırdım 2k 240hz ve tam size uyan birşey buldum
Samsung G6 Odyssey g65b
Bu monitor şuanda 2k 240hzler arasında OLED ler dışında hepsini aşar ama tek bir şey oda curved yani kavisli severmisiniz kişiye bağlı şahsen ben seviyorum ve VA panel yani fps oyunları için gene iyi olsada ips kadar iyi olmaz ama ipsden çok daha iyi OLED'e en yakın renk ve kontrastı veren monitordur fiyatına göre hdr600 felan var bu fiyata bu özellikleri bulmanızın imkanı yok şahsen tavsiye ederim

G65B.

Hocam cidden iyi monitordür tavsiye ederim ama kavisli alışamazsanız bilemem.

Curved monitörlere biraz alışamadım iade etmiştim. Görmüştüm ama Curved olması beni itti.

Şu an ASUS'un fiyati Amazon'da çok uygun en önde olan o Alienware şu an TR'de stoklarda yok.

Alienware maalesef stoklara gelmez Türkiye'de diye düşünüyorum neredeyse hiç görmedim ürünlerini ama gelse efsane olurdu ASUS ROG'a denk bir modeldir.

Hocam bende geçen PC kurdum çok araştırdım 2K 240Hz ve tam size uyan bir şey buldum.
Samsung G6 Odyssey G65B.
Bu monitor şu anda 2K 240Hz'ler arasında OLED'ler dışında hepsini aşar ama tek bir şey oda Curved yani kavisli sever misiniz kişiye bağlı şahsen ben seviyorum ve VA panel yani FPS oyunları için gene iyi olsa da IPS kadar iyi olmaz ama IPS'den çok daha iyi OLED'e en yakın renk ve kontrastı veren monitordur fiyatına göre HDR600 falan var bu fiyata bu özellikleri bulmanızın imkanı yok şahsen tavsiye ederim.

Hocam cidden iyi monitordür tavsiye ederim ama kavisli alışamazsanız bilemem.

Alienware maalesef stoklara gelmez Türkiye'de diye düşünüyorum neredeyse hiç görmedim ürünlerini ama gelse efsane olurdu ASUS ROG'a denk bir modeldir.

Samsung'a bakacağım biraz araştıracağım. Alienware bazı yerlerde satılıyordu tekrar stoklara geleceğini duydum ama pek emin değilim.

Aldığım bilgilere göre Gigabyte 2023 panellerinde %65'inde kronik sorun mevcutmuş. Eski monitörümü bu nedenle iade ettiğimde açıklama yapıldı.
Bu yeni ve kroniği yok 2025 piyasaya çıkış tarihi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı