bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.698 Makaleler 9 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:16 #41 Killua4 dedi: Şimdi mini LED için bütçe yükselteceğiz bu sefer o paraya OLED'e yaklaşacağız böyle böyle OLED'e gideceğiz gibi Xiaomi için sıkışık piksel problemi var yazılmış. Genişletmek için tıkla... Her monitör de şikayet bulursunuz hocam. Xiaomi'nin sayısız incelemesi var. Böyle bir problem belirtseler incelemelerde görürdük. İster Mercedes ister İPhone 17 pro Max olsun şikayet bulursunuz.
Killua4 dedi: Şimdi mini LED için bütçe yükselteceğiz bu sefer o paraya OLED'e yaklaşacağız böyle böyle OLED'e gideceğiz gibi Xiaomi için sıkışık piksel problemi var yazılmış. Genişletmek için tıkla... Her monitör de şikayet bulursunuz hocam. Xiaomi'nin sayısız incelemesi var. Böyle bir problem belirtseler incelemelerde görürdük. İster Mercedes ister İPhone 17 pro Max olsun şikayet bulursunuz.
Killua4 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:17 #42 bluerr dedi: Her monitör de şikayet bulursunuz hocam. Xiaomi nin sayısız incelemesi var. Böyle bir problem belirtseler incelemelerde görürdük. Genişletmek için tıkla... Aradaki farka değer mi gerçekten ?
bluerr dedi: Her monitör de şikayet bulursunuz hocam. Xiaomi nin sayısız incelemesi var. Böyle bir problem belirtseler incelemelerde görürdük. Genişletmek için tıkla... Aradaki farka değer mi gerçekten ?
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.698 Makaleler 9 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:18 #43 Killua4 dedi: Aradaki farka değer mi gerçekten? Genişletmek için tıkla... IPS panelin sadece 2 zayıf noktası var, kontrast oranı ve siyah tekdüzelik. Bu iki sorunu da çözüyor Mini LED. Değecektir.
Killua4 dedi: Aradaki farka değer mi gerçekten? Genişletmek için tıkla... IPS panelin sadece 2 zayıf noktası var, kontrast oranı ve siyah tekdüzelik. Bu iki sorunu da çözüyor Mini LED. Değecektir.
Killua4 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:19 #44 bluerr dedi: IPS panelin sadece 2 zayıf noktası var, kontrast oranı ve siyah tekdüzelik. Bu iki sorunu da çözüyor Mini LED. Değecektir. Genişletmek için tıkla... Yeni model mi hocam şu an satışta olan ?
bluerr dedi: IPS panelin sadece 2 zayıf noktası var, kontrast oranı ve siyah tekdüzelik. Bu iki sorunu da çözüyor Mini LED. Değecektir. Genişletmek için tıkla... Yeni model mi hocam şu an satışta olan ?
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.698 Makaleler 9 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:19 #45 Killua4 dedi: Yeni model mi hocam şu an satışta olan ? Genişletmek için tıkla... Mobilpoint de satılan yeni diye duymuştum. Satıcıya sorun.
Killua4 dedi: Yeni model mi hocam şu an satışta olan ? Genişletmek için tıkla... Mobilpoint de satılan yeni diye duymuştum. Satıcıya sorun.
Killua4 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:22 #46 bluerr dedi: Mobilpoint de satılan yeni diye duymuştum. Satıcıya sorun. Genişletmek için tıkla... Ben KTC'den şansımı denemeyi düşünüyorum. Pişman etmez umarım. KTC Sipariş verildi. Görüşlerimi bildiririm. Son düzenleme: Dün 01:47
bluerr dedi: Mobilpoint de satılan yeni diye duymuştum. Satıcıya sorun. Genişletmek için tıkla... Ben KTC'den şansımı denemeyi düşünüyorum. Pişman etmez umarım. KTC Sipariş verildi. Görüşlerimi bildiririm.
cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:42 #47 Killua4 dedi: Ben KTC'den şansımı denemeyi düşünüyorum. Pişman etmez umarım. KTC Sipariş verildi. Görüşlerimi bildiririm. Genişletmek için tıkla... Herhangi bi gelişme var mı hocam ? Ürün elinize ulaştı mı?
Killua4 dedi: Ben KTC'den şansımı denemeyi düşünüyorum. Pişman etmez umarım. KTC Sipariş verildi. Görüşlerimi bildiririm. Genişletmek için tıkla... Herhangi bi gelişme var mı hocam ? Ürün elinize ulaştı mı?
Killua4 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:06 #48 cartell dedi: Herhangi bi gelişme var mı hocam ? Ürün elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Kargoda hocam
cartell dedi: Herhangi bi gelişme var mı hocam ? Ürün elinize ulaştı mı? Genişletmek için tıkla... Kargoda hocam