2K 27 inç Monitor tavsiyesi

Bütçe
10000-11000

Massacras

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gecen sene bir sistem topladım Ryzen 5 5600 - 6750XT ekran kartlı 1080p monitor almıştım şimdi bunu satıp 2K monitore geçeceğim. Max 10-11 bin bütçem var. Age of tarzı oyunlar oynuyorum uzun süreli surdugunden gözlerim yoruluyor gözü cok yormayacak ölü piksel riski düşük güvenilir satıcısı olan IPS ekran 27 inç 2K monitor tavsiyelerinize açığım. Monitor bakanlarından güzel tavsiyeler bekliyorum. Iyi geceler.

Bazı farklılıklar mevcut. Sadece boyut değil elbette. Çok basitçe Dell G3223D - Dell G2724D Karşılaştırması - Epey buradan bakabilirsin. FreeSync Pro var mesela yeni çıkanda yok. Yeni çıkanda HDMI 2.1 var. Diğerinde yok. Ufak artı ve eksiler mevcut.
Dell s2721 varmış birde hocam onu bulamıyorum ama hiç bir yerde

BenQ EX2710Q - Dell G3223D Karşılaştırması - Epey benq'ya ne diyorsunuz

3223d'yi alacagım son kez size tekrar soruyorum renk kalitesi aradaki fiyat farkına değer mi

Son düzenleme:
Dell S2721 varmış bir de hocam onu bulamıyorum ama hiçbir yerde

Evet şu an piyasada yok. Fakat üzülme o kadar iyi değildi zaten. Çok pahalıp rakiplerine yetişemediği için önermiyorduk.

BenQ'yu önermiyorum. 32 inç alacaksan G3223D asla üzmez. Boyut kavramı çünkü kişiye özel bir konu. 27 inç istiyorum diyorsan aradaki farka kapılma. Konuya maddi olarak değil boyut olarak bakınız.

Asus 2K TUF serisinin en başarılı olanlarından biridir. Üzmez. Fiyatına göre de alınabilecek bir monitördür.
Dell 2K bir tık pahalı ama Dell müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli bir markadır ve bu monitör de ilk bakış olarak yeterli özelliklere sahip.
Hocam şu karşılaştırmaya bakmanız mümkün mü? Ben de monitör arıyorum, vg27aqz daha iyi gibime geldi fiyatları aynı fazla anlamıyorum monitör olayından fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler. @Saint Lucia
Asus TUF Gaming VG27AQ1A - Asus TUF Gaming VG27AQZ Karşılaştırması - Epey

Son düzenleme:
Hocam şu karşılaştırmaya bakmanız mümkün mü? Ben de monitör arıyorum, VG27AQZ daha iyi gibime geldi fiyatları aynı fazla anlamıyorum monitör olayından fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler. @Saint Lucia

VG27AQZ pivot bir ürün parlaklık değeri daha iyi görünüyor fakat 8bit. VG27AQ1A ise pivot değil paneli 10 bit panel olarak daha iyi konumda.

Hocam şu karşılaştırmaya bakmanız mümkün mü? Ben de monitör arıyorum, VG27AQZ daha iyi gibime geldi fiyatları aynı fazla anlamıyorum monitör olayından fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler. @Saint Lucia

VG27AQZ'yi tercih ederim. QA1 native 10 bit panele sahip değil. 8bit üzerinden FRC ile yükseltilmiş. Yani vaov bir farkındalık sunmuyor. 1 milyar renk sayısı da tipik kullanıcı için gerekli bir özellik değil. Oyuncu monitörü bu. Grafik tasarım için üretilmş panele sahip olsa anlarım ama değil. O yüzden testleri daha başarılı olan AQZ daha iyi bir seçim olur. Ayrıca pivot bir artıdır. Millet onun için para döküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı