2K 27 inch IPS monitör tavsiyesi

Hangisini aldınız beyler?
1-Philips Evnia 27M2N550
2-AOC Q27G4X
3-Lenovo R27QE
4-MSI G274 E2
Bu 4ü arasında gidip geliyordum en son gidip samsung odyssey G65B aldım. Nasıl oldu ben de bilmiyorum.

1 kere N11, 1 kere Amazon'dan (satıcı Amazon.tr) G274 E2 almıştım. 2'sinde de ölü piksel çıkmıştı. En son Hepsiburada üzerinden Lenovo R27QE'yi 6900e aldım ve sorunsuz geldi. Şu an onu kullanıyorum. Ama ben Philips almak istiyordum. Haftalarca bekledim stoka girmeyince bir de yeni yıl geliyordu(Kasım-Aralık) mecbur bu modellere yöneldim.

Fırsatınız olursa bence Philips alın. G274 E2 en son seçenek olsun. İade konusuyla uğraşırım derseniz R27QE, F/P 1 numara.

curving denemek isterim. haftaya birkaç yere gidip bakacağım. satıcılarda genel itibariyle IPS ekran farketmez hangisini alırsan ak diyor. kitabi bilgileri söylüyorlar ki, o kitabi bilgilerin geçerlikleri belli anlarda oluyor maalesef. En iyisi, neden aldığınızı ve ne kadar kullanacağınızı belirleyip almak.
Yapay zekaya sorduğumda da bu minvalde yuvarlak cevap veriyor

Tam bunu önerecektim. Bu fiyattaki en iyi monitör. ASUS olanı alma tepki süresi kötü. Dell olanda AOC'tan kötü. Ayrıca Dell'in panel değiştirdiğiyle alakalı şikayetler var.

Hangisini aldınız beyler?

1-Philips Evnia 27M2N550
2-AOC Q27G4X
3-Lenovo R27QE
4-MSI G274 E2
Bu 4ü arasında gidip geliyordum en son gidip samsung odyssey G65B aldım. Nasıl oldu ben de bilmiyorum.

Bugün sipariş geçtim. Henüz elime geçmedi. Umarım curved sarar.

Arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı dönemedim kusura bakmayın, çoğu arkadaşın önerisi üzerine Philips Evnia 27M2N550 modelini tercih ettim. Bugün elime ulaştı, hemen kurulumunu yaptım detaylı incelemedim fakat genel olarak iyi olsa da ölü piksel testi yaptığımda ekranın neredeyse ortasında ölü piksel vardı, bundan dolayı hemen geri paketleyip değişim için kargoya verdim bakalım süreç nasıl sonuçlanacak. 1 tane ölü piksel için bu süreç nasıl sonuçlanır tam bilemiyorum ama artık bu konu canımı sıktı çünkü önceki monitörümde de 1 tane vardı sorun etmedim kullandım e haliyle yenisine geçince artık bir kusur olmasın istiyor insan yine çıkınca da bu yolu izleme kararı aldım en kötü iade yoluna da giderim. Kaç bin lira para verdiğimiz üründe kusur olması insanın canını sıkıyor ne kadar göz ardı etmeye çalışsan da. Süreci bilgilendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…