Hangisini aldınız beyler?
1-Philips Evnia 27M2N550Hangisini aldınız beyler?
Memnun musunuz hocam1-Philips Evnia 27M2N550
2-AOC Q27G4X
3-Lenovo R27QE
4-MSI G274 E2
Bu 4ü arasında gidip geliyordum en son gidip samsung odyssey G65B aldım. Nasıl oldu ben de bilmiyorum.
Ne aldınız hocam?
Bugün MSI G274 E2 monitörün fiyatı 8400 TL'ye düştü N11'de, 400 TL kuponu var, hem N11 de hem dediğer pazaryerlerinde de satıcı Techburada diye bir firma. Type-C çıkışı olması ve şarj ediyor olması benzi cezbetti, elimde MacBook var çünkü.
Bakalım hangisinde karar kılacağım, acelem olmadığı için biraz daha bakınırım.
Bugün sipariş geçtim. Henüz elime geçmedi. Umarım curved sarar.Memnun musunuz hocam![]()
Bugün sipariş geçtim. Henüz elime geçmedi. Umarım Curved sarar.
Tam bunu önerecektim. Bu fiyattaki en iyi monitör. ASUS olanı alma tepki süresi kötü. Dell olanda AOC'tan kötü. Ayrıca Dell'in panel değiştirdiğiyle alakalı şikayetler var.
Kalite olarak aşırı bir farkları yok aynı segment ürünler zaten detaylı olarak incelemek gerekirsede.
Parlaklık olarak AOC ve Dell daha iyi.
MSI MAG 275qf de yükseklik ayarı yok.
AOC ve MSI Hertz olarak daha yüksek.
ASUS ve Dell 8 bit AOC ve MSI 8 +FRC yani AOC ve MSI'ın renk paleti daha geniş (daha detaylı renkler)
Tepki süresi olarak en iyisi MSI (0.5 ms GtG)
AOC ve ASUS da 1 tane fazladan HDMI girişi var.
Özet olarak en iyi renkler AOC de fiyat performans olarak ve rekabetçi oyunlar dersen MSI
1-Philips Evnia 27M2N550
2-AOC Q27G4X
3-Lenovo R27QE
4-MSI G274 E2
Ölü piksel şans işi. Lenovo bu konuda daha sıkıntılı. Ben 2 kere MSI iade ettim. Şu an Lenovo kullanıyorum. Yerinde olsam Philips stok beklerdim(şu an durumunu bilmiyorum) 8K gibi bir fiyata onu alırdım. Aylarca bekledim ben gelmediği için başka monitöre yönelmiştim.
Hocam bende monitor bakıyorum. Bu forumda önerilenleri güzelce özetlemişssiniz.
İş birazda beklentiye ve kullanım alanına kalıyor. Her fiyat aralığında yeni bir model daha akla geliyor.
Benim ilk önceliğimi philips olacak gibi. O kadar vermeye gerek var mı deyip 5 bin TL dolaylarında da mal edilebilecek monitörler buldum. Burada iyzico'nun kampanyası ile gaming sitesinden alınca fiyat düşüyor haliyle. O yüzden çok arada kaldım.
Bide, kağıt üstünde verilen değerlerin sunulama süreleri de var ayrıca.
mesela bana, evde film izlemek, netten birşeyler araştırmak ve okumak amacıyla lazım. Bu işlerin hepsini rahatlıkla tüm monitörler ile yapabilirim. Gel gör ki, alınca iyisi olsun istiyor insan ve değiştirmek zorunda kalınmayacak ve uzun süreli kullanılacak bir ürün almak talep ediyor.
yani, zor bir karar...![]()
Hangisini aldınız beyler?
1-Philips Evnia 27M2N550
2-AOC Q27G4X
3-Lenovo R27QE
4-MSI G274 E2
Bu 4ü arasında gidip geliyordum en son gidip samsung odyssey G65B aldım. Nasıl oldu ben de bilmiyorum.
Bugün sipariş geçtim. Henüz elime geçmedi. Umarım curved sarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.