Merhaba,
4070 Ti'li yeni bir PC aldım ve büyük ihtimal 4K'lık bir monitör almalıyım ama 2K'da 140+ms Ultra ayarlarda oyun oynamak istiyorum.
FPS oynamıyorum daha çok joystickle oynanan oyunlar favorim. 27inç de düşünüyorum ama dizi film için yetersiz gelecekmiş gibi hissediyorum.
Monitör seçmemde yardımcı olabilir misiniz? Bütçe 15-16K'ya kadar çıkabilirim değecekse.
Araştırmalarım sonucu alttaki monitörleri buldum. Önerilere açığım.
27inç olarak bunu.
www.gaming.gen.tr
32inç olarak da bunu ama bu bayağı pahalı.
www.gaming.gen.tr
28inç 4K. Bunu 4K alsam mı diye düşünürken bulmuştum.
www.akakce.com
4070 Ti'li yeni bir PC aldım ve büyük ihtimal 4K'lık bir monitör almalıyım ama 2K'da 140+ms Ultra ayarlarda oyun oynamak istiyorum.
FPS oynamıyorum daha çok joystickle oynanan oyunlar favorim. 27inç de düşünüyorum ama dizi film için yetersiz gelecekmiş gibi hissediyorum.
Monitör seçmemde yardımcı olabilir misiniz? Bütçe 15-16K'ya kadar çıkabilirim değecekse.
Araştırmalarım sonucu alttaki monitörleri buldum. Önerilere açığım.
27inç olarak bunu.

Dell S2721DGFA 27" 165Hz 1ms HDMI FreeSync Nano IPS QHD LCD Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Özellikler ve Tasarım

ASUS ROG SWIFT PG329Q-W 32" 175Hz 1Ms WQHD Fast IPS G-SYNC HDR Beyaz Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Birçok farklı multimedya cihazını desteklemek için zengin bağlantı seçenekleri: DisplayPort1.2, HDMI (v2.0)

Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!