Arkadaşlar benim 2K 60Hz bir monitörüm var biz bunu iade edip 144Hz alacağımız zaman adam bize bu full HD'den yüksek 2K olduğu için 144 Hz'yi geçiyor dedi ama normalde 60Hz gerçekten böyle bir şey oluyor mu?
Kullandığım monitör:
Oynadiğin oyna gore değişir. Cs go gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan 2k oynamazsin lakin güzel grafik oyunları oynuyorsan ve aistemin 2k için yeterli ise alınabilir tercih senin ben olsam 144 hz tercih ederdim online oyunlar da oynadiğım için .
Arkadaşlar benim 2K 60Hz bir monitörüm var biz bunu iade edip 144Hz alacağımız zaman adam bize bu full HD'den yüksek 2K olduğu için 144 Hz'yi geçiyor dedi ama normalde 60Hz gerçekten böyle bir şey oluyor mu?
Kullandığım monitör: Eki Görüntüle 416796
Kullandığım monitör: Eki Görüntüle 416796
Öncelikle bilgisayar kullanma nedeniniz ağırlık olarak nedir ? Donanım özellikleriniz nedir ? Oyun oynuyorsanız oynadığınız oyunlar ne tür oyunlardır ? Bütün bunları belirtirseniz sizi doğru yönlendirebiliriz.