2K 75 Hz IPS vs 1080p 144 Hz VA/TN

• Konuyu başlatan wthn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.308

wthn

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | MSI MPG X570 Gaming Edge | Corsair Vengeance RGB Pro 3200 MHz CL16 | EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra | Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVMe & Samsung 860 Evo 500 GB Sata | FSP Hydro G 850W | Phanteks P500A | 3x Corsair LL140 | 1x Corsair LL120 | Corsair iCUE LS100 | Corsair H115i RGB Platinum 280MM | Corsair K70 RGB MK.2 | Corsair HS70 Pro Wireless | Corsair ST100 RGB | Logitech G Pro X Superlight | Samsung LC32HG70
Yakın zamanda GTX 1080 aldım. Şu an karta uygun bir monitör arayışındayım. Tabii ki öncelik oyun olacak, ancak film izlerken veya internet üzerinden bir şey okurken de yormamasını ve pişman etmemesini istiyorum. 2K IPS ekranlar aklımı çok karıştırıyor. Freesync olanları gayet uygun fiyatlara bulunabiliyor. Profesyonel oyuncu değilim. Moba, RGB, FPS takılırım genel olarak. Mantıklı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P için maksimum kullanılması gereken kart RTX 2060'dır. Kaldı ki GTX 1080 kullanacaksınız. Kesinlikle 2k monitör almanızı öneririm. İşlemciniz güçlüyse 1080p kullanabilirsiniz ama elinizde güçlü bir kart var. Yüksek çözünürlüğün tadını çıkartın derim.

Son düzenleme:
Bunun hangi ekran kartına hangi monitör gider olayına çekip saçma sapan önerilerde bulunmayın. Profesyonel olarak bir oyun oynamıyorsanız sizin için 144 hz'in çok bir önemi olacağını düşünmüyorum. Çünkü önceliğiniz görsel olacaktır. 2k 75 hz almanızı tavsiye ederim. Film, video, oyun keyfinizi üst düzeye getirir.

[QUOTE="QUOTE]İşlemcim ryzen 5 2600. Benim de aklımda 2K IPS almak var, aynı paraya VA veya TN panel almaktansa. 2K da 60 FPS veremeyeceği pek fazla oyun yok. Olanda da ayar kısabilirim çok problem değil. AOC'un 32 inch bir modelini düşünüyorum, freesync desteği de var ve fiyatı uygun. Bakalım her şey bütçeye kaldı :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı