2K çözünürlükte i7 11700F için ekran kartı önerisi

EmiraTs

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, şu an i7 11700F işlemcim ve RTX 2060 ekran kartım var. Ekran kartını yükseltmek istiyorum, işlemci ile 2K'da darboğaz yapmayacak en iyi ekran kartı nedir?

Hocam net bir bütçem yok şu an biraz hangileri mantıklı olur düşüncesiyle ilerleyip sonra fiyat olarak çok zorlamayacak bir şey seçeceğim.

Yani "... ekran kartı ve altını almanı öneririm darboğaz kesinlikle yapmaz" diyebileceğiniz ekran kartları nedir?

Hocam net bir bütçem yok şu an biraz hangileri mantıklı olur düşüncesiyle ilerleyip sonra fiyat olarak çok zorlamayacak bir şey seçeceğim.

Yani "... ekran kartı ve altını almanı öneririm darboğaz kesinlikle yapmaz" diyebileceğiniz ekran kartları nedir?
AMD olarak 7800XT,9060XT ve üstü, NVIDIA olarak 5060 üstü.

2K çözünürlükte oynayacaksanız size 2K kartı önerelim.
2. El düşünüyorsanız RTX3080TI.
Bütçe fazla ise RX9070XT Nvidia tarafında RTX5070 üstü.

AMD olarak 7800XT, 9060XT ve üstü, NVIDIA olarak 5060 üstü.

NVIDIA düşünüyorum maximum 5060 mı almalıyım?

2K çözünürlükte oynayacaksanız size 2K kartı önerelim.
2. el düşünüyorsanız RTX 3080 Ti.
Bütçe fazla ise RX 9070 XT NVIDIA tarafında RTX5070 üstü.

NVIDIA için maximum 5070 mi kullanabilirim darboğaz olmadan?

NVIDIA düşünüyorum maximum 5060 mı almalıyım?

NVIDIA için maximum 5070 mi kullanabilirim darboğaz olmadan?
Bütçeniz ne bilmiyorum. Redditte sizin ile aynı işlemciye sahip bir kullanıcı RTX5070Tİ almış. 2k da oyunlarda darboğaz yaşadığını yazmış. Fakat ilerde işlemcisini ve anakartını depiştireceği için bunu sorun etmemiş.
Eğer uzun vadeli bir ekran kartı almak istiyorsanız belli miktarda darboğaz yaşamayı göze alıp RTX5070Tı alabilirsiniz. İlerde işlemci,anakart,ram değiştirerek bilgisayarınızı güncellemiş olursunuz.

Bütçeniz ne bilmiyorum. Reddit'te sizin ile aynı işlemciye sahip bir kullanıcı RTX5070 Ti almış. 2K da oyunlarda darboğaz yaşadığını yazmış. Fakat ileride işlemcisini ve anakartını depiştireceği için bunu sorun etmemiş.
Eğer uzun vadeli bir ekran kartı almak istiyorsanız belli miktarda darboğaz yaşamayı göze alıp RTX5070 Ti alabilirsiniz. İleride işlemci, anakart, RAM değiştirerek bilgisayarınızı güncellemiş olursunuz.

O zaman bütçe belirleyelim. Max 30k bütçe ile aşağıdaki linkte en mantıklı ekran kartları hangileri sistemim için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı