2K laptopa 1080p monitor baglamak FPS arttırır mı?

emress22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyun icin monitor almayı dusunuyorum. 2K da cok akıcı oynayamıyorum bu yuzden 1080p monitor alacağım. FPS'te bir artıs olur mu?

Merhaba arkadaşlar oyun icin monitor almayı dusunuyorum. 2K da cok akıcı oynayamıyorum bu yuzden 1080p monitor alacağım. FPS'te bir artıs olur mu?
Ne kadar FPS artışı olduğunu görmek istiyorsanız laptop monitörünü 1080P'ye alıpta oyunları deneyim edebilirsiniz. Tabiki 1080P ekranda bulanık gözükmez, 2K ekrandaki gibi.

Son düzenleme:
Denedim fps artısı olmuyor ama fps bir anda düşmemeye basladı daha stabilleşti sadece
CPU ve GPU kullanımları ne durumda? 1080P ve 2K arasındaki fark yani.

2k da %43 cpu %30 gpu
1080p de %35 cpu %15 gpu
valorant için buarada
İşlemcinin sınırlarını hali hazırda zorluyor demekki. Cyberpunk, RDR2 gibi GPU odaklı oyunlarda test edin, CS2 ve Valorant gibi oyunların yerine.

İşlemcinin sınırlarını halihazırda zorluyor demek ki. Cyberpunk, RDR2 gibi GPU odaklı oyunlarda test edin, CS2 ve Valorant gibi oyunların yerine.

GTA 5 de daha once denemiştim dediginiz orada oluyor FPS artıyordu ama FPS agırlıklı oyunlar oynuyorum onlar ıcın bir artıs olur mu sizce.

GTA 5 de daha once denemiştim dediginiz orada oluyor FPS artıyordu ama FPS agırlıklı oyunlar oynuyorum onlar ıcın bir artıs olur mu sizce.
Olacağını düşünüyorum. COD, Apex, Doom gibi oyunlarda etkisi belli olur.

Merhaba, monitorunuz 2K destekliyorsa 1080 de destekliyordur, 2.monitor ne alaka ki. Oyun içi ayarlardan 1080 olarak ayarlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…