2K monitör güçsüz ekran kartında kullanılır mı?

engineer_146

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Monitörler hakkında pek bir fikre sahip değilim. Sorum şu, 2K bir monitör alsam ve ekran kartım bir oyunu 2K oynatacak güce sahip olmasa ya da YouTube'da bir video 2K desteklemese görüntü kötü mü gözükecek? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

1080P'ye düşürürsün fakat içerikler 1080p monitörden biraz daha kötü görünebilir.

Eğer aşırı kötü değilse sorun yaşamazsınız. 2K görürsünüz, hangi model ekran kartından bahsediyoruz?

Bir nebze daha kötü görünecektir hocam aynı şey 27inç üzeri 1080p monitor alanlar için de geçerlidir.

4060 2K için o kadarda kötü kart değil. Tabii ki 2K kartı değil ama oynatabiliyor. Birda dlss 3, frame gen gibi gibi özelliklerle hayli hayli takılırsın o kartla.

Laptop rtx4060 hocam
Çok da güçsüz bir kart değil. Dlss performans moduna 2k 40-50 fps verir diye düşünüyorum. YouTube konusunda durum biraz kaç inch olduğuna bağlı 27" ise bence kötü gözükmez ama 32" üzeri üzebilir. Ama sonuç olarak 2k monitor olmaya bütçeniz yetiyorsa alınır. Aynı modelin 1080p olanından eksi yani olmaz.

27 inch bir model düşünüyorum hocam. Önceliğim aşağıdaki monitör

FHD alırsam da aşağıdaki olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…