2K WQHD 27" monitör tavsiyesi

Exellion

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Uzun zamandır 2K monitör almak istiyordum, hem zaman hem de bütçe olarak bir denklik oluşturamamıştım ancak şimdi alım zamanının geldiğini düşünüyorum. Aklımda birbirine çok yakın özelliklerde 2 adet monitör var. Teknik detaylarına çok girdiğim için ister istemez kafam karıştı bunun için bu işin ehli kişilere danışmak istedim.

Aklımda olan ilk monitör: ASUS 27" TUF Gaming VG27AQML1a 260Hz OC 1ms GtG.
Link: ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 260Hz OC 1ms GTG HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium G-SYNC HDR10 WQHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA

İkinci monitör: MSI 27" MAG 274qrf qd E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 flat Rapid IPS 180Hz 1ms.
Link: https://www.hepsiburada.com/msi-27-...adaptive-sync-gaming-monitor-pm-HBC000064H3TT

Siz olsanız hangi monitörü tercih ederdiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistem özelliklerim.
GPU: Sapphire Nitro + RX 7700 XT 12 GB.
CPU: Ryzen 5 7500F.
RAM: 32 GB 6000 MHz.

bence 7700xt ile ultra da çok fps alamayabilirsin ben 6900xt kullanıyorum 2k ultrada 120 140 fps verdi büyük oyunlar valo cs de problem yaşamzsında hikayeli oyunlarda kalite düşürmen gerekir

istersen videosu var atayım

Bence 7700XT ile Ultra da çok FPS alamayabilirsin ben 6900XT kullanıyorum 2K ultrada 120 140 FPS verdi büyük oyunlar Valorant CS de problem yaşamzsında hikayeli oyunlarda kalite düşürmen gerekir.

İstersen videosu var atayım.

Bende öyle düşünüyordum ancak bazı oyunlarda bulunan Frame Generation ciddi anlamda FPS uçuruyor. Özellikle AMD'nin yeni getirdiği AMD fluid Motion frames 2 ile yapılan FPS Boost'u inanılmaz derecelere çıkıyor. (Detaylarına Youtube'dan bakabilirsiniz.) Hem bunlara güvenerek hem de sistemimi güncel tutmaya özen göstereceğim için iyi bir 2K monitör istiyorum.

valla ben kulladığım kartı ve değerleri söyledim videosuda var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gene alıp almamak sana kalmış monitör önersi istiyosan da 32 incini kullandığım bu model

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı