2miners IP adresi değişirse ne olur?

abdullahmabel

Picopat
Katılım
23 Ekim 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar internet altyapım hat olarak dinamik IP ve statik IP kullanmıyorum 2miners üzerinde para aktarma eşiğini ayarlarken miktarı ayarlıyorum rigimin bağlı olduğu myip.com'dan adresim olan IP adresini de giriyorum.

Fakat diyelim limit gelmediği icin sistem daha parayı vermedi, o ara elektrikler gitti geldi modem yeniden başladığında hattın ana IP adresi yani rigin çalıştığı hat IP adresi değişecek statik olmadığı için bu durumda 2miners üzerinde biriken ödemelerim gider mi? Nasıl bir yol izlemeliyim tekrar mi ödeme eşiğinden son IP adresini yazıp guncellemeliyi? Daha önce başına gelen oldu mu veya durumu bilen?
 
Hocam madencilik uygulaması kullanmıyorum aslında yeniyim daha ödeme almadigim için tereddütle kaldım, sadece windowstan 2miners eth bat dosyası üzerinden kazım yapıyorum. Bu durumda da ücret almadan önce son ip adresimi ve ücret eşiğimi 2miners tan güncellemem mi gerekiyor?
 
2miners ta ETH mi kazıyorsun? Yoksa ETH kazıp BTC veya nano mu almaya ayarladın? Sadece ETH kazıyorsan bu havuzu önermen ödeme alırken eksik alırsın ama bu havuzda BTC veya nano olarak ödeme alacaksan bu havuzda devam et. ETH için 2minersta ödeme limiti ayarı var ama gönderi ücreti ayarı yok. Orada istediği IP senin miner uygulamasının kullandığı IP yani myip den aldığın IP. Bir kere ayarlasan yeterli sürekli girip ayarlaman gerekmez.
 
Nano kaziyorum hocam havuz kesinti yapmıyormuş Nanoda yalnız aklıma gelmişken şunu da sorayım Google Play uygulaması olan Natrium u kullanıyorum Natriumun oluşturduğu Nano cuzdan kodunu bat dosyasına ekledim, henüz ödeme almadım acaba güvenilir bir uygulama mıdır? Ödemeler Natriuma geldikten sonra TL ye çevirmek içinde Paribu veya Binance ye geçmeyi düşünüyorum.
 
İnan o uygulamayı hiç bilmiyorum. Sen ya Binance'tan ya da KuCoin'den nano cüzdanı al öyle kullan bence daha sağlam olsun. Paribu'da nano varsa onu da kullanabilirsin.
 
Üstad myip den aldığım ip elektrik gidil geldiğinde değişiyor diye biliyorum statik ip yapmakta aylık havaya 12 TL faturaya ek kafama orası takıldı ya 🙂
 
Selamlar,

Hocam hiç birşey olmaz, IP ayarlaması, standsart 0.5 ETH ayarlıdır, sen 0.1 de çekmek istersin, bunu değşitirebilmek içindir.. Değiştirmek içinde en yüksek hashrate sahip riginizin/GPUnuzun IP adresini girmenizi ister.. Bu da sizi korumak içindir, herhangibir kişi, uzaktan müdahale edip, sizin çekim ayarlarınızı değiştirmesin diye..

Ayrıca Nano havuzunda da kesinti var altını çizerek belirtmek isterim.. (Windows üzerinden kazdığın için ilk çalıştırdığında en baştan 2. satırda "DEV FEE" şeklinde yazar 0,65% şeklinde) sadece NANO da çekerken komisyon ödeme yok..
Mining havuzundaki kesintilere şurdan bakabilirsin. hangi havuz ne kadar komisyon alıyor

Gelen ETH ile hemen TL dönüştürüp elektirik vs ödeme durumu yoksa gereksiz ve uzun vadede verimsiz bir ödeme yöntemi NANO.. Küçük çekimleri sürdürülebilir yapmak için uygulanan bir yöntem.. Atıyorum şu an en düiük ETH çekimi yaklaşık 25 dolara geliyor ama gaz ücreti en az 6 dolar civarında.. yani neredeyse %25.. Nano çekim ile bu kayıp önlenmek hedefleniyor, ancak kendi içinde swap masrafları da yeralmakta..

Tekrar ediyorum, yapılan kazım, anında cash çevrilip harcanıyorsa NANO mantıklı, ancak, ben elektirk paramı kendim ödüyorum, COIN'i de bozmuyorum ilerde ^yükselince bozcam diyorsan ETH ödeme mantıklı ( toplam çekim miktarı da çok önemli, ben kendi adıma %1 üstünde asla gaz ücreti ödemeyi mantıklı bulmuyorum,)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı