2X Dual Kit Predator RAM'ler 2400 MHz'de Çalışıyor

berkaybodurcan

Decapat
Merhabalar arkadaşlar, 2x4 +2x4 2 tane Dual kit HyperX Predator RAM'lerim mevcut. Ne yaptıysam 3000 MHz stok değerine BIOS'tan da getiremedim. Yardımcı olur musunuz? 1-3 ve 2-4 olarak takılı, yani anakart kitapçığında yazdığı gibi. Voltaj falan da verdim yetmiyor diye ama anlamadım. Olmadı, başlatmıyor sistemi. Öyle 2400'e sabitliyor.
PSU 650 Watt 80 Plus bronz.

Aynı sorunu bende yaşadım ve yaşıyorum. CPU Z progmından SPG bölümünün fotolarını atar mısın?

Büyük ihtimal RAM'ların mimarileri yani chisetleri farklı!
Attım kanka var eski mesajlarda ama ne bileyim 2 kit var elimde 2 sinden de 1 er tanesini alıyorum 4+4 olarak takıyorum öyle 3000 mhz çalışıyor uyumsuzluk olduğuunu düşünmüyorum ya çözemiyorum ama :/

Attım kanka var eski mesajlarda ama ne bileyim 2 kit var elimde 2sinden de 1 er tanesini alıyorum 4+4 olarak takıyorum öyle 3000 MHz çalışıyor uyumsuzluk olduğuunu düşünmüyorum ya çözemiyorum ama :/

Gördüm ikisi de Hynix benimkinin birisi Samsung birisi Hynix olduğu için görmedi birini. Açılırken de PC reset atıyor arada çıkarttım kit alacağım büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…