- Makaleler
- 18
Bir sıkıntı çıkar mı peki? CL durumunu anlamadım bazıları sıkıntı olur diyor da.Evet. Ramler 3000mhz'de çalışır.
Bir sıkıntı çıkar mı peki? CL durumunu anlamadım bazıları sıkıntı olur diyor da.Evet. Ramler 3000mhz'de çalışır.
Hocam gerçekten marka iyi olunca ürün de iyi oluyor diye bir şey kaldı mı? Tek istisnası var o da marka bilinmiyorsa dikkatli olunmalı o kadar. Fiyatı iyi ancak "Corsair" diye belirtmenize gerek yok, RAM'ler iyi de çıkabiliyor kötü de.Bu fiyata ''Corsair'' 3200Mhz CL16
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Detaylı anlatmaya gerek yok hocam eğer ileride (anakartı değiştirip daha iyisini, en azından 3600 MHz destekleyen bir anakart aldığınızı varsayıyorum) Ryzen bir işlemciye yükseltecekseniz CL18 3600 MHz alın, performans için daha iyi olur. Eğer Intel işlemciye yükseltirim diyorsanız CL18 3600 MHz veya CL16 3200 MHz farketmez, istediğinizi alın.CL kafamı çok karıştırıyor arkadaşlar bu durumu detaylı anlatacak biri var mı?
Ürünün iyi olduğu için ''Corsair'' diye belirtmedim sadece yıllardı piyasada olup bilinen ve çokça kullanılan bir marka olduğu için belirtim.Hocam gerçekten marka iyi olunca ürün de iyi oluyor diye bir şey kaldı mı? Tek istisnası var o da marka bilinmiyorsa dikkatli olunmalı o kadar. Fiyatı iyi ancak "Corsair" diye belirtmenize gerek yok, RAM'ler iyi de çıkabiliyor kötü de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.