3.000 TL civarı monitör önerisi

iamkagxn

Centipat
Daha fazla  
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. O yüzden TN panel almayı düşünmüyorum. İllaki IPS olsun diye bir düşüncem de yok. Kendi araştırmalarım sonucunda MSI Pro MP225 modelini buldum. O da 3000 lira. Özellikleri olarak oldukça hoşuma gitti aslında. 10 bit 1 milyar renk, 100 Hz 1 ms 21.5 inç. Bana yeterli geleceğini düşünüyorum. Ayrıca eski bir laptop kullanıcısı olduğumu söylemem gerek. Şu anki monitörüm 60 Hz 15 inç falan.

Ben de çok uzun süredir GFN gibi hizmetler kullanıyorum. İkinci el 4000 TL'ye eli yüzü düzgün 4K 60 FPS monitörler var. İdareten 1080P 144 hz sıfır piyasada çok model var. Geçen Amazon'da 5.500 TL'ye 6 ay vade farksız taksit ile ASUS TUF 180 Hz monitör satıldı. Enflasyon farkını koyarsanız 3500 TL'ye denk geliyor.

Renk derinliği, renk sayısı, kontrast oranı gibi konularda benim attığım model daha iyi duruyor hocam. Sizce IPS olması bunlardan daha mı önemli olur? Ona göre sizin attığınız modeli alacağım.

Hocam bu arada hazır GFN demişken ben yakın zamanlarda Boosteroid'e geçtim.TR sunucusu olmadığından biraz gecikme yaşanıyor ama onun haricinde her şey katbekat daha iyi. Fiyat olarak da neredeyse aynı bir fiyata daha geniş kütüphane ve 4K 120 FPS oyun deneyimi sunuyor. Bir göz atmanızı tavsiye ederim. Beni RTX 2080'li harddiskli bilgisayarlardan ve çoğu AAA oyunu bulundarmayan bir kütüphaneden kurtardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı