3 000 TL Intel Tabanlı PC Toplama

@Sebastian
Şahsen 750 W israftan başka bir şey değil. Bu bütçeye İ7 alınabilir. Psu suz bir kasa ve verimli 600,650 hiç olmadı 700 yeterli hatta fazla bile. Ekran kartı Top modeli alınabilir.
Edit:Gece gece kafa gitti ekran kartı 680 o yüzden Sebastian 'ın önerdiği kasa+psu uygun. :D

- - - Güncellendi - - -

Fakat kasa ve psu ayrı alınıp psu modüler alınabilir.

i7 de israfdan başka birşey olmayacaktır oyun için. Şayet oyun da i5 3570K bile yeterde artar hesabı işlemci oluyor. Ona verilecek parayla @sebastian arkadaşımızın dediği gibi GTX680 TOP alınabilir. Bu kart da zaten Crysis 3 gibi oyunları ağlatır... Amd alıp kasasıyla anakartıyla herşeyi ile masraftan kaçınmadan hakkını vererek kaliteli bir sistem almak daha yararına olacaktır diye düşünüyorum. Eğer intel de intel dersen @Sebastian arkadaşımızın topladığı sistemden şaşma derim.

Büyük ihtimalle Sebastian'ın dediğinden daha iyisi olmayacak güzel de bir sistem oldu. Şöyle bir soru yöneltsem ben size. Bu sistemle yapabileceklerim nelerdir ? Acemice sorular soruyorum ama..

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Ahmet Furkan'a teşekkür ederim. Şimdi sadece 3 sorum kaldı.Birincisi temmuz ayında alacağım için değiştirmem gereken parçalar olacak mı ? İkincisi bu bilgisayarı bir kaç yıl sonra upgrade ederken değiştirmem gereken parçalar hangileri olacak? Üçüncüsü ise oyunları ultada oynamanın dışında 3Ds Max gibi render almam gereken programda sıkıntı çıkarır mı?

Öncelikle Ahmet Furkan'a teşekkür ederim. Şimdi sadece 3 sorum kaldı.Birincisi temmuz ayında alacağım için değiştirmem gereken parçalar olacak mı ? İkincisi bu bilgisayarı bir kaç yıl sonra upgrade ederken değiştirmem gereken parçalar hangileri olacak? Üçüncüsü ise oyunları ultada oynamanın dışında 3Ds Max gibi render almam gereken programda sıkıntı çıkarır mı?

Temmuz'a kadar bekleyeceksen bekle Haswell(Yeni nesil intel) işlemciler çıkacak onu alırsın. Bu sistem seni rahat 4-5 Sene götürür. Geleceği kimse bilemez bu yüzden bir şey diyecemeyeceğim fakat ilerde tüm sistemi yeniden değiştirebilirsin çünkü DDR4 çıkacak vs. vs. ama seni 4-5 sene sorunsuz götürür. NVIDIA kart olduğu Render için gayet uygun bende 3Ds Max, Solidworks kullanıyorum. Hiç bir şekilde problem yaratmaz.

Temmuz'a kadar bekleyeceksen bekle Haswell(Yeni nesil intel) işlemciler çıkacak onu alırsın. Bu sistem seni rahat 4-5 Sene götürür. Geleceği kimse bilemez bu yüzden bir şey diyecemeyeceğim fakat ilerde tüm sistemi yeniden değiştirebilirsin çünkü DDR4 çıkacak vs. vs. ama seni 4-5 sene sorunsuz götürür. NVIDIA kart olduğu Render için gayet uygun bende 3Ds Max, Solidworks kullanıyorum. Hiç bir şekilde problem yaratmaz.

Tamam o zaman sorun yok. Haswell'den gelcek haberlere göre alacağız. Teşekkür ettim tekrardan.

Intel Tabanlı PC Toplama:

p6j10.png

Nedir bu Intel merakı anlamıyorum.
Oyunda performansı sağlayan öncelikle ekran kartıdır...
GTX680 'e o kadar para baymak yerine GTX770 alın daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı