3.000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
3000TL

Bikeeren

Kilopat
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
77
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba iyi günler monitör almak istiyorum ama araştırdıkça daha çok kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var. Monster Tulpar serisi 17 inçlik bir dizüstü kullanıyorum RTX2060 ve 144Hz IPS paneli var çok da memnunum ama oyunların yanı sıra çizim de yapıyorum, film de seyrediyorum o yüzden büyük bir monitör alıp çift ekran kullanmak istedim, görüntü kalitesi ve renkler benim için önemli.

Kendi kullandığım dizüstü bilgisayarın monitörü ne kadar iyi bilmiyorum ama onun yanında sırıtmaması lazım forumda genel olarak oyuncu monitörlerinde ghosting vs durumlardan çok fazla bahsediliyor, ya benim ayırt edebildiğim bir durum değil ya da benim monitörümde öyle sorunlar yok bugüne kadar anormal bir durumla karşılaşmadım. VA, TN gibi paneller düşünmüyorum IPS olması lazım bir de 1080p de kullanacağım için tercihim 24 inç ve en az 144Hz olması.
Bütçem de 3000 TL'ye kadar, tavsiyelerde bulunursanız sevinirim teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
Standı yok. Benim için büyük eksi.

Ayrıca iki markanın monitörlerini de kullandım, aralarında çok fark yok. 100TL fark ile stand için 24GN650 tercih edilebilir.
Evet hocam arada o kadar fark yok ama MSI bir tık daha iyi. Zaten stand isteyen arkadaşlara 24GN650 öneriyoruz. Ayrıca şunu da öneririm indirime girdi:
Ancak bütçeniz yetiyorsa İiyama çok daha iyi monitördür.
 
Çok teşekkür ederim ilginiz için baya araştırdım aslında ama İiyama monitörü ilk defa sizden duydum eğer aradaki farka değer derseniz bütçemi zorlayabilirim. Msi monitörler çok fazla satmış ölü pikselden bahseden de çok olmuş, G241 modeli 2400 tl gibi bir fiyata şuan var G242 den farkları nelerdir alınmaz mı? Bir de acer, msi ve lg arasından hangisini seçmeliyim sizce? @P R O F O U N D @Süleyman Yusuf
 
Çok teşekkür ederim ilginiz için baya araştırdım aslında ama İiyama monitörü ilk defa sizden duydum eğer aradaki farka değer derseniz bütçemi zorlayabilirim.
Hocam monitörün en önemli parçası paneldir. İiyama monitörde de en iyi IPS panellerden biri var ve İiyama markası Japonya'da en çok satan firmalardan biri. Biraz zor duruma düşecekseniz değer çünkü monitör 1 defa alınan bir şey. Ancak, çok çok zor duruma düşecekseniz değmez.
G241 modeli 2400 tl gibi bir fiyata şuan var G242 den farkları nelerdir alınmaz mı? Bir de acer, msi ve lg arasından hangisini seçmeliyim sizce? @Rory @Süleyman Yusuf
G241 ile G242 arasındaki fark G242'nin daha yeni olması.
Ucuz bulduğunuzu alın. Stand istiyorsanız LG alın.
Msi monitörler çok fazla satmış ölü pikselden bahseden de çok olmuş,
Bu konuda diğer markalarda da çok fazla şikayet var. Ben MSI'da diğer markalara nazaran daha az ölü piksel şikayeti duyuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı