Merhaba arkadaşlar. Ben 24 inç 144Hz bir monitör arıyorum. Genel olarak film izleyip oyun oynamak için almak istiyorum. Oyun olarak da eşit oranda rekabetçi ve hikayeli oyunlar oyuyorum. Bütçem en fazla 3K kadar. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Lisser in önerdiği hem 144Hz hem IPS hem de ucuz ve ASUS kalitesi kriterlerinize uygun bütçe artarsa @ProximusTwo nun dediği alınabilir ama bence gereksiz.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
200Hz, başka bir artısı yok özellik bakımından. Ölü piksel, ghosting, ışık sızması falan filan cirit atıyor monitörde, paneli zaten berbat. Malzeme kalitesi kötü, sayayım mı daha?