3.000 TL monitör tavsiyesi

YUSER

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM
Merhaba yakın zamanda hem FPS hem hikayeli oyunlar hem de gündelik kullanımda sorun çıkarmayacak bir bir monitör almayı düşünüyorum bütçem düşük olduğu için 2. el modelleri incelerim ve bu modellerin buldum.

(2300 TL'ye alacağım alırsam)

(Bunu alırsam 2750)

Ben BenQ XL2411 modelini almayı düşünüyorum hem modeli hem de özellikleri hoşuma gitti fiyatınında uygun olması beni daha da cezbediyor bu üç model arasından hangisini seçmem daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

Hocam eğer alacaksanız ikinci el almayın birkaç yıl sonra görüntü gidebilir siz işinizi sağlama alın ya Teknosa'dan ya da Vatan Bilgisayar'dan gidin alın internetten almakta mantıklı değil kargoyla gelirken bozulur.

2. el almak evet riskli ama Teknosa vatan gibi büyük mağazalar salak mı acaba? Kargoyla sadece kutu monitör koyup fırlatmıyorlar merak etme. Gayet de güzel patpatla, köpükle mis gibi paketliyorlar.
-
Ayrıca 2. el ila 0 fark etmeksizin teknoloji şans işidir. 0 alırsın 2 ay a bozulur 2. el alırsın 2 yıl götürür belli olmaz.

Hocam peki aralarından hangi monitörü tercih etmem daha iyi olur acaba.

BenQ markasını bilmiyorum hocam. G3 modelininde sorunlu olduğunu forumda görebilirsiniz. BenQ iyi ise BenQ ile ASUS'tan birini seçebiklirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…