3.000 TL'ye basketbol ve günlük kullanım için ayakkabı önerisi

Bu paraya ayakkabı alacak kadar durumu iyi biriysen neden gidip Nike magazasindan almıyorsun? Trendyol'da satılan ayakkabıların yüzde 99u profesyonel taklit ayakkabi. Parfumlerde ayni sekilde. Halk pazarındaki taklitlerle karistirma Trendyol kalpazanlari büyük parayı hedeflediği için daha üst düzey taklitler yapar hayatta anlamazsın. Sadece Trendyol değil internetten alınan hiçbir şeye güvenme ariel deterjanın bile ambalajini birebir bastırıp içine düşük kalite toz deterjan koyup satıyorlar.

sonradan edit: nike guncel fiyat kataloğuna baktıktan sonra trendyoldaki ilanlarin sahte olduğuna emin oldum...kimse 6 bin liraya magazada satilan ayakkabiyi 3 bine babasının hayrina satmaz..kalpazanlar sadece görünüşü benzetir bu paraya alsanız ayakkabi esnemez ayaginizi da enfeksiyon yapar..

Son düzenleme:
Bu paraya ayakkabı alacak kadar durumu iyi biriysen neden gidip Nike magazasindan almıyorsun? Trendyol'da satılan ayakkabıların yüzde 99u profesyonel taklit ayakkabi. Parfumlerde ayni sekilde. Halk pazarındaki taklitlerle karistirma Trendyol kalpazanlari büyük parayı hedeflediği için daha üst düzey taklitler yapar hayatta anlamazsın. Sadece Trendyol değil internetten alınan hiçbir şeye güvenme ariel deterjanın bile ambalajini birebir bastırıp içine düşük kalite toz deterjan koyup satıyorlar.

Sonradan edit: Nike guncel fiyat kataloğuna baktıktan sonra Trendyol'daki ilanlarin sahte olduğuna emin oldum...kimse 6 bin liraya magazada satilan ayakkabiyi 3 bine babasının hayrina satmaz. Kalpazanlar sadece görünüşü benzetir bu paraya alsanız ayakkabi esnemez ayaginizi da enfeksiyon yapar.

Nike Türkiye'ye satışı durdurdu.

Nike Türkiye'ye satışı durdurdu.

3000 lira ayakkabıya verme lüksüm varsa yurt dışına çıkıp alabilirim ki bu sahtesinin fiyati normalde 6 bin küsur. Avrupa biletleri pahalı değil zaten ama bile bile kalpazanlara dolandırılmayi savunan destekleyen Trendyol'dan alisveris yapmayı doğru bulmuyorum. Adamlar resmen sahteciligi destekliyor 3 bin az para değil ve Nike konforunu bekleyerek almak aptallık olur deriden emilim diye bir şey var kanserojenden temizlenmemis sahte plastigi giyince enfeksiyon olur o ayaklar. Zaten orjiinal Nike gibi esnemeyecegi için basketbolda oynatamaz.

3000 lira ayakkabıya verme lüksüm varsa yurt dışına çıkıp alabilirim ki bu sahtesinin fiyati normalde 6 bin küsur. Avrupa biletleri pahalı değil zaten ama bile bile kalpazanlara dolandırılmayi savunan destekleyen Trendyol'dan alisveris yapmayı doğru bulmuyorum. Adamlar resmen sahteciligi destekliyor 3 bin az para değil ve Nike konforunu bekleyerek almak aptallık olur deriden emilim diye bir şey var kanserojenden temizlenmemis sahte plastigi giyince enfeksiyon olur o ayaklar. Zaten orjiinal Nike gibi esnemeyecegi için basketbolda oynatamaz.

Trendyol'da önüne gelen satıcı oluyor çoğu satıcının fiziksel mağazası bile yok.

Merhaba fukara arkadaşım 3 bin liraya ayakkabı alıyorum çünkü ayaklarım seninki gibi nasır tutmasini çok istemiyorum bilgilerin çok hoş fakat boş sana ayakkabı linki yollamani ve neden alınması gerektiğini sordum sadece.

Hemde 3 bin liraya ayakkabı alan biri yurt dışına nasıl cikabilir nasıl yorum bu

Trendyol'da önüne gelen satıcı oluyor çoğu satıcının fiziksel mağazası bile yok.
Aynen öyle. Markaların orijinal siteleri harici internetten marka alışverişi yapmanızı tavsiye etmem. En güzeli gidin AVMden alin. Parfüm, ayakkabı, çanta, valiz herşeyin taklidini yapıyorlar.

Merhaba fukara arkadaşım 3 bin liraya ayakkabı alıyorum çünkü ayaklarım seninki gibi nasır tutmasini çok istemiyorum bilgilerin çok hoş fakat boş sana ayakkabı linki yollamani ve neden alınması gerektiğini sordum sadece.

Hem de 3 bin liraya ayakkabı alan biri yurt dışına nasıl cikabilir nasıl yorum bu

Gönderdiğin linkteki satıcı kalpazan ayakkabı da sahte. Eger bunu satın alırsan nasır tutmasından çok daha rezil hastalıklar yaşarsın. Ayrıca plastik kalitesi kotu oldugundan sana basketbol falan da oynatmaz cunku bu ayakkabi orijinali gibi esnemez. Nike alacağına git Lacoste sitesinden al ayakkabını. Ne kadar meraklısınız dolandırıcıları zengin etmeye. Yorumundan anladığım kadarıyla ne desek fayda etmez sana keyfine bak.

Gönderdiğin linkteki satıcı kalpazan ayakkabı da sahte. Eger bunu satın alırsan nasır tutmasından çok daha rezil hastalıklar yaşarsın. Ayrıca plastik kalitesi kotu oldugundan sana basketbol fakan da oynamaz cunku bu ayakkabi orijinali gibi esnemez. Nike alacağına git Lacoste sitesinden al ayakkabını. Ne kadar meraklısınız dolandırıcıları zengin etmeye. Yorumundan anladığım kadarıyla ne desek fayda etmez sana keyfine bak.

Ben sana beyin linki atayım onu satın al tak .
Yorumun için teşekkür ederim dediklerini dikkate alip ayakkabı seçimi yapacağım ☺️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı