3.000 TL'ye hem Bluetooth hem de kablolu oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
3000

Bogac1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Hem Bluetooth hem de kablolu olarak kullanılabilen bir oyuncu kulaklığı arayışındayım. Maksimum bütçem 3000 TL. Oyun performansı kadar müzik ve film deneyimi de önemli. Mikrofon kalitesi de iyi olursa benim için artı olur.

Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,

Hem Bluetooth hem de kablolu olarak kullanılabilen bir oyuncu kulaklığı arayışındayım. Maksimum bütçem 3000 TL. Oyun performansı kadar müzik ve film deneyimi de önemli. Mikrofon kalitesi de iyi olursa benim için artı olur.

Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba benim kullandıgım şu an aktif bir şekilde Rampage Crack Beyaz/gri 2.4ghz Usb + Bluetooth Kablosuz Mikrofonlu Profesyonel Gaming Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu bende yeni aldım deneyimlerimi söyleyeyim sana gayet güzel ve tatmin ediyor kabolsuz özeligi var ayrı dangıl var USB bağlaya biliyorsun sarjıda bayağı iyi gidiyor yaklaşık 5.6 saat kesintisiz kullanırsın hisıyatına gelecek olursakta hafif ve kulagında yokmuş gibi hisetiriyor ve uzun kullanımlar sonucu rahatsız etmiyor ben yaklaşık PC başına oturdugum zaman 4.5 saat oynuyorum kesintisiz ve hiç ağrı falan yapıyor gayet iyi ve memnunum deneyimlerim bunlar alıp almamak sana kalmış.

Geri
Yukarı