3.000 TL'ye ikinci monitör olarak kullanılacak VESA uyumlu monitör önerisi

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Merhaba. G24F-2 kullanıyorum. Bununla aynı boyda, mümkünse aynı çerçeve kalınlığına sahip, VESA uyumlu, uzaktan bakınca fark gözükmeyen, üst üste koyunca birbirine benzeyecek şekilde monitör arıyorum. Minimum 144 Hz olsun. 3000 TL civarında, +-200 TL sapma toleransıyla bir bütçe belirledim. Çok para vermek istemiyorum, oyun oynarken video izlemek için kullanacağım çoğunlukla. Mevcut monitörüm düz olduğu için düz bir monitöre ihtiyacım var. Curved olmaz.

Hayırlı Sosyal'ler.

Merhaba. G24F-2 kullanıyorum. Bununla aynı boyda, mümkünse aynı çerçeve kalınlığına sahip, VESA uyumlu, uzaktan bakınca fark gözükmeyen, üst üste koyunca birbirine benzeyecek şekilde monitör arıyorum. Minimum 144 Hz olsun. 3000 TL civarında, +-200 TL sapma toleransıyla bir bütçe belirledim. Çok para vermek istemiyorum, oyun oynarken video izlemek için kullanacağım çoğunlukla. Mevcut monitörüm düz olduğu için düz bir monitöre ihtiyacım var. Curved olmaz.

Hayırlı Sosyal'ler.
Öncelikle hayırlı sosyaller Mevcut monitörün G24F-2 olduğuna göre, 24 inç boyutunda, düz, VESA uyumlu ve minimum 144 Hz tazeleme hızına sahip bir monitör arıyorsun. Ayrıca çerçeve kalınlığı ve görsel uyum senin için önemli yazdığın kadarıyla. Bu kriterlere uygun birkaç monitör önerilerim şunlar:

1. AOC 24G2U(Yaklaşık 3.000 - 3.200 TL):
    • 144 Hz tazeleme hızı
    • 24 inç, IPS panel
    • VESA uyumlu
    • Düşük gecikme süresi ve ince çerçeve ile G24F-2'ye oldukça benzer.
  2. MSI Optix G241(Yaklaşık 3.000 TL):
    • 144 Hz tazeleme hızı
    • 24 inç, IPS panel
    • VESA uyumlu ve ince çerçeveli
    • Hem oyun hem de medya tüketimi için ideal.
  3. Gigabyte G24F(3000-3200 TL):
    • Mevcut kullandığın modelin bir üst versiyonu olabilir.
    • 165 Hz tazeleme hızı
    • İnce çerçeve, VESA uyumluluğu ile istediğin görsel dengeyi sağlar.
Bu monitörler hem fiyat olarak bütçen içinde kalıyor hem de özellikleri ile G24F-2 monitörüne benzer.

Öncelikle hayırlı sosyaller Mevcut monitörün G24F-2 olduğuna göre, 24 inç boyutunda, düz, VESA uyumlu ve minimum 144 Hz tazeleme hızına sahip bir monitör arıyorsun. Ayrıca çerçeve kalınlığı ve görsel uyum senin için önemli. Bu kriterlere uygun birkaç monitör önerilerim şunlar:

1. AOC 24G2U(Yaklaşık 3.000 - 3.200 TL):
    • 144 Hz tazeleme hızı
    • 24 inç, IPS panel
    • VESA uyumlu
    • Düşük gecikme süresi ve ince çerçeve ile G24F-2'ye oldukça benzer.
  2. MSI Optix G241(Yaklaşık 3.000 TL):
    • 144 Hz tazeleme hızı
    • 24 inç, IPS panel
    • VESA uyumlu ve ince çerçeveli
    • Hem oyun hem de medya tüketimi için ideal.
  3. Gigabyte G24F(3000-3200 TL):
    • Mevcut kullandığın modelin bir üst versiyonu olabilir.
    • 165 Hz tazeleme hızı
    • İnce çerçeve, VESA uyumluluğu ile istediğin görsel dengeyi sağlar.
Bu monitörler hem fiyat olarak bütçen içinde kalıyor hem de özellikleri ile G24F-2 monitörüne benzer.

Teşekkür ederim ChatGPT kardeş. Kopyala yapıştır yapmadan önce ne yazdığını okusaydın. Monitörümün aynısını önermişsin, ayrıca fiyatlar 2 sene öncenin.

Teşekkür ederim ChatGPT kardeş. Kopyala yapıştır yapmadan önce ne yazdığını okusaydın. Monitörümün aynısını önermişsin, ayrıca fiyatlar 2 sene öncenin.

Yapay zekayı sadece kendim yazıları düzeltmesi ve güzel gözükmesi için kullanıyorum onerdiğim diğer 2 monitoru kendim kullanıyorum ayrıca fiyatları da 3700 gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı