3.000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
3000
Bu ikisi güzel her ele uygun.

Dostlar selamlar 2. sefer Rival 650 aldım ve yaklaşık 6 ay sonrası yine sol tıkında kronik sorun meydana geldi. Değiştirmeyi düşünüyorum. Mouse önerileriniz var mıdır? 2K 3K arası bütçem. Teşekkürler iyi sosyaller.

Ben Rival 5 kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sorunu olmadı. Bütçenize göre ayrıca ama SteelSeries ile sorun yaşadağınız için almak istemezseniz siz bilirsiniz.

Ben Rival 5 kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sorunu olmadı. Bütçenize göre ayrıca ama SteelSeries ile sorun yaşadağınız için almak istemezseniz siz bilirsiniz.

Haklısın hocam galia aynısını alacağım gibi ama elim çok alıştı bu mouse bvenzeride yok piyasada hem ağır hem büyük.

Haklısın hocam galia aynısını alacağım gibi ama elim çok alıştı bu mouse bvenzeride yok piyasada hem ağır hem büyük.

Ben 4 sene 120 TL'lik Polosmart kullandım. 1 ay geçmeden her mouse çeşidine alışırsın.

Dostlar selamlar 2. sefer Rival 650 aldım ve yaklaşık 6 ay sonrası yine sol tıkında kronik sorun meydana geldi. Değiştirmeyi düşünüyorum. Mouse önerileriniz var mıdır? 2K 3K arası bütçem. Teşekkürler iyi Sosyaller.
Hocam asusun Tuff Gamıng M4 Aır modeline bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı