Merhaba, sıvı soğutma almayı planlıyorum havalar malum çok sıcak. Kasam ister istemez aşırı ısınmaya başlıyor. Hazır sıvı soğutma taktırmışken de macun ile temizliğini de yaptıracağım sıvı soğutmadan anlamıyorum. Onun için ne alacağmı bilmiyorum.
Anakart ASUS Prime HH410M-A
RAM 16 GB Corsair.
3060 Ti ekran kartı.
Intel Core i5 ya da i7 hatırlamıyorum 10. nesil işlemci var.
650 700 wat Power Supply var.
Kasaının kendisi Frisby 9330-G versiyonu.
Güç tüketimi içine sığması görünüş olarak güzel ve gerçekten güçlü soğutmaya sahip bir sıvı soğutma veya hava soğutma takviyesi diyelim önerisi bekliyorum ortalama 2000-3000 arası bütçe var temizlik vs olduğundan.
Merhaba, sıvı soğutma almayı planlıyorum havalar malum çok sıcak. Kasam ister istemez aşırı ısınmaya başlıyor. Hazır sıvı soğutma taktırmışken de macun ile temizliğini de yaptıracağım sıvı soğutmadan anlamıyorum. Onun için ne alacağmı bilmiyorum.
Anakart ASUS Prime HH410M-A
RAM 16 GB Corsair.
3060 Ti ekran kartı.
Intel Core i5 ya da i7 hatırlamıyorum 10. nesil işlemci var.
650 700 wat Power Supply var.
Kasaının kendisi Frisby 9330-G versiyonu.
Güç tüketimi içine sığması görünüş olarak güzel ve gerçekten güçlü soğutmaya sahip bir sıvı soğutma veya hava soğutma takviyesi diyelim önerisi bekliyorum ortalama 2000-3000 arası bütçe var temizlik vs olduğundan.
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.
Yani ekran kartını soğutmanın bir yolu yok yani önceki ekran kartım ısınmıyordu bu çok ısınıyor FPS kaybı donma ya da çökme yaşamıyorum ama bir 70-80 arası olsa yük altında iyi olurdu yük altında 90 üstü dolanıyor. Ekran kartını yeni aldım bakım yapmaya gerek yok 1 aylık daha.