3.000 TL'ye PS4 için klavye ve fare önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller, arkadaşım PS4 kullanıcı Fortnite için klavye ve mouse önerisi istedi bende sizlere danışmak istedim F/P olarak önerileriniz nelerdir?
Tam klavye olması önemli bu arada.

İkisi için toplam en fazla 3000 TL bütçe var.

3000 TL bütçeyle PS4’te Fortnite için uygun fiyat/performans ürünleri olarak tam klavye ve mouse ikilisi önerisi:

Klavye: Redragon K552 veya Rampage KB-RX9. İkisi de mekanik hisli, tam boy ve sağlam yapıda. Fiyatına göre oldukça dayanıklılar.

Mouse: Logitech G102 veya Rampage SMX-R47. Logitech G102 hassasiyeti ve ergonomisiyle öne çıkıyor, özellikle FPS oyunlarında avantaj sağlar.

Bu kombinasyon bütçene uygun olup kaliteli bir oyun deneyimi
sunar.

Mouse tutuş şekli ve el boyutu nedir?

Bütçe artarsa:

Claw diyebilirim hocam tam en fazla 3000 tl olacak şekilde ne önerirsiniz bunları atıcam ama aşar gibi bunlar.

Hocam tam gozukmuyor ama sanırsam tam klavye değil tam lazım.

Vergi ile 1400 oluyor hocam attığınızla eşit oluyor pek farkı yok.
Benim attığım 10 gömlek daha iyi ama. Şarj istasyonu ve 8K Hz avantajı var.

Hocam tam gozukmuyor ama sanırsam tam klavye değil tam lazım.

Vergi ile 1400 oluyor hocam attığınızla eşit oluyor pek farkı yok.
Tam klavye değil ama hem kablosuz hem çok iyi switchleri var hem sesi mükemmel. Linkte Aula F75 yazan. Bu fiyata bulunmaz nimet. Ayrıca PS4'te tam klavye ne yapacaksınız ki? Boşa yer kaplar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesi bu şekilde.

Mouse mantıklı geldi ama klavyeyi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…