3.000 TL'ye Razer fare önerisi

Bütçe
3000

jemmixx

Kilopat
Merhaba, yakın zamanda Razer Blackwidow V3 mini klavye aldım. Özellik olarak kablosuz Razer fareyi klavyenin dongle i üzerinden bağlayabildiğim gibi bir şey yazıyor.

Klavye ile uyumlu Razer kablosuz mouse olarak ne tavsiye edersiniz? FPS oyunları oynamayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kesin Razer olacak derseniz Viper Pro vardı ama 3000TL'ye muhteşem mouseler var FPS oyunları için bir düşünün derim.

Bütçeniz 4000 civarına çıkıyorsa mutlaka Viper V2 Pro öneririm fazla iyi bir mouse değil bu. Razer olmak zorunda değilse bu bütçede güzel şeyler var ama.

Hocam kesin Razer olacak derseniz Viper Pro vardı ama 3000TL'ye muhteşem mouseler var FPS oyunları için bir düşünün derim.
selamlar sanırım mecburen bu dongle muhabbetinden dolayı razer olması gerekiyor. bende tam bilmiyorum.

Selamlar sanırım mecburen bu dongle muhabbetinden dolayı Razer olması gerekiyor. Bende tam bilmiyorum.

Hocam öyle değil o iş Razer aksesuarların dongleları var ikisi için de ayrı dongle ile bağlamak yerine ikisi de Razer olunca tek dongle ile algılıyor kablo kalabalığı olmuyor. Bence güzel özellik ve Razer seviyorum o yüzden yerinizde olsam bütçem yetiyorsa Viper V2 Pro alırım.

selam viper v2 pro , viper v2 , viper v3 ve v3 pro arasında tam olarak nasıl bir fark var sizce hangisi fiyat performans olarak en alınır

Selam Viper V2 Pro, Viper v2, Viper V3 ve V3 Pro arasında tam olarak nasıl bir fark var sizce hangisi fiyat performans olarak en alınır.

Viper V2 Pro alın geçin bence hepsi çok güzel Mouse'lar ama V3 serisinin fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…