3.000 TL'ye TKL klavye önerisi

Makaleler
1
Halihazırda neredeyse 8 yıllık emektar HyperX Alloy FPS kullanıyorum Cherry MX blue switchli ancak hem switchlerin sesinden hem de TKL olmamasından dolayı değiştirmek istiyorum. Şimdiki gibi kasası metal olacak, malzeme kalitesi anlamında üzmeyip kaliteli switchli bir klavye almam mümkün mü bu fiyata? Mümkünse önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçelerde daha çok plastik kasalı ama yine de güzel olan ürünler var. Senin bütçenin üstünde aluminyum kasaya sahip olanlar var, şunun gibi.

Daha uygun bütçeli bunlar var.

Son attığım üründeki modüler özelliği yeni fark ettim ve hoşuma gitti. Sen de belki görmezsin diye göstereyim.

Sağ üstteki üç tuşu çıkarıp yerine ekran ve ses tekerleği takılabiliyor.

Son düzenleme:
Sağolun hocam. Arkadaşın attığı Epomaker epey hoşuma gitti ancak K870T'de bütçe zorlamama konusunda iyi. Biraz ikisi arasında karar vermek için düşüneceğim.

Özellklerinden epey beğendim hocam açıkçası. Switchlerin ses seviyesi nasıl acaba?

Sağolun hocam. Arkadaşın attığı Epomaker epey hoşuma gitti ancak K870T'de bütçe zorlamama konusunda iyi. Biraz ikisi arasında karar vermek için düşüneceğim.
Ses ve yalıtım anlamından epomaker çok daha iyi olur tabi ama k870t de kendi bütçesinde gayet güzel bir klavye hocam. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…