3+1 TOKİ ev ne kadar sürede satılır?

hala bana ankaradaki trabzondaki evleri atiyosun 😔

on yıllık bina ile 0 yıllık bina aynı mı
Kardeşim sende vitamin eksikliği mi var? Sana daha başka bir şey demiyorum git ve TOKİ evini 8 milyona sat :) hatta ilan vermeden önce emlakçıyla bir görüş emlakçı da senin yüzüne karşı bi random atsın bi kendine gel.
SDĞPFKOSDPĞFGDIKSFĞPDSOIFKĞPDSOFIDSĞPFOSDĞPFODSĞP

Toki ile Rezidansı bir zannediyor. Ben 8 milyona Çankaya'da 3+1 yeni site dairesi alırım.
Gölbaşında 4+1 sitede oturuyorum o bile şu an 8 milyon civarı. TOKİ evleri bile gölbaşında 5-6 milyon TL en fazla. Bakın TOKİ evleri diyorum. Arkadaş hala pek ayıkamıyor durumu.
siz ankara ilanları atmaktan baska bir sey yapamıyorsunuz ki size kanıt atıyorum hala kendi bildiginizden devam

Siz Ankara ilanları atmaktan baska bir şey yapamıyorsunuz ki size kanıt atıyorum hala kendi bildiginizden devam.
Attığınız ilanların hiçbir geçerli yani yok ve rezidans ile TOKİ'yi nasıl aynı sanabiliyorsunuz hangi kafayla yazdınız acaba adam 7 m koyunca o ev 7'ye satılmaz sadece fırsatçılık yapmaya çalışır piyasayı daraltır o kadar, sen diyorsun ki o adamlar 7'ye koyduysa bende koyarım diyorsun. O fiyatlara satabileceğini düşünüyorsan düşünmeye devam et. Şöyle bir örnek vereyim geçenlerde Başakşehir de 3+1 ebeveyn banyolu daire 3.5-4.5 m arası satılıyordu sen nasıl bu fiyata satabileceğini düşündün ve değer nasıl biçtin.

Son düzenleme:
Bahsettiğim yeri emlakçı ile bakıp görmüştük yani bir ilanı varsa bilmiyorum çoğu yer bu fiyata ve kafanız yerinde mi her şeyi ilana bağlıyorsunuz konudaki arkadaşlarda söyledi o ilandaki bu fiyata diye o konutun bu fiyatıdir diye bir kaide yok.
tamam bahsettigin yeri at demiyorum o fiyata ev at bakalim 3.5m 3+1

Geri
Yukarı