3.2 V6 dizel çok yakar mı?

Cevaplarınız için teşekkürler. Kocaeli'de yaşıyorum. Yaşadığım bölge itibarıyla arazi çok engebeli ve şu an altımda 2002 model Civic var. Büyük ve yüksek bir arabaya geçmek istiyorum ama aynı zamanda da güçlü olsun istiyorum çünkü kim Kartepe'ye tırmanmak istemez? Şu anki araç ile cesaret edemiyorum.
Size burada kullandığım bir aracı tavsiye edeceğim. TOYOTA CAMİ diye geçiyor Kıbrıs da ancak Türkiyede Daihatsu Terios diye geçiyormuş. Çok büyük değil. 1.3 motor japon araçlar. Korkusuz binebilirsin. Yakıtı da ekonomik olur. Benzinli ve çekişleride güçlü. Bende ki 4x2 arka itiş. Bugüne kadar çıkamadığım dağ bayır olmadı. Bir araştırmanızı tavsiye ederim. Yine istediğiniz gibi yüksek ve SUV araçlar. Bu arada bende ki modeli 2001. Yeni kasaları 2006 sonrası piyasaya sunuldu.

Fikir olması için aracımı da sizle paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• fff.png
    fff.png
    249,7 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler. Kocaeli'de yaşıyorum. Yaşadığım bölge itibarıyla arazi çok engebeli ve şu an altımda 2002 model Civic var. Büyük ve yüksek bir arabaya geçmek istiyorum ama aynı zamanda da güçlü olsun istiyorum çünkü kim Kartepe'ye tırmanmak istemez? Şu anki araç ile cesaret edemiyorum.

Hocam bende 4 yıl izmit-Kocaeli'de yaşadım kartepeye sakın çıkmayın bu araçla bu yeni almayı düşündüğünüz araç yerine Dacia duster tarzı bir şey alabilirsiniz hem çok yakmaz hem fiyatı da uygun.

Sahibinden'de 3.2 litre V6 Mitsubishi pajero gördüm sonra aklıma geldi. Araç V6 ama dizel. Yani konu başlığında gördüğünüz üzere çok yakar mı? Kaç kilometre gider?

Hocam bu araç yerine daha çok piyasada olan bu tarz araçlar düşünür müsünüz mesela Ford Ranger Volkswagen amarok veya SUV isterseniz 4x4 Tiguan hem piyasaları daha hızlı hem de senin bahsettiğin aracın emsalleri 1milyon bandında 1milyona önerdiğim arabaların çok rahat 2015 üstü bir modelini alabilirsiniz.

Hocam bu araç yerine daha çok piyasada olan bu tarz araçlar düşünür müsünüz mesela Ford Ranger Volkswagen amarok veya SUV isterseniz 4x4 Tiguan hem piyasaları daha hızlı hem de senin bahsettiğin aracın emsalleri 1milyon bandında 1milyona önerdiğim arabaların çok rahat 2015 üstü bir modelini alabilirsiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak ben 600k, 700k bandında bir şey bakıyorum. Yeni modeller pahalı ve bütçemi aşıyor. Maalesef çalışarak ta 700k'dan 1 milyona çıkamam. O yüzden 700k fiyat bandından çok uzak olmasını istemem.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak ben 600k, 700k bandında bir şey bakıyorum. Yeni modeller pahalı ve bütçemi aşıyor. Maalesef çalışarak ta 700K'den 1 milyona çıkamam. O yüzden 700k fiyat bandından çok uzak olmasını istemem.

O zaman 2015 üzeri Dacia duster alabilirsiniz hocam fiyatı bütçenizi açmaz 4x4 hem modelli olmuş olur hem de piyasasıda iyidir satmak isterseniz çok yormaz sizi.

O zaman 2015 üzeri Dacia duster alabilirsiniz hocam fiyatı bütçenizi açmaz 4x4 hem modelli olmuş olur hem de piyasasıda iyidir satmak isterseniz çok yormaz sizi.

Çok araba değiştiren veya sürekli al sat yapan biri değilim. Alacağım araba güçlü olsun istiyorum. Mitsubishi pajero kafama oturdu ama parça bilgilerinden bihaberim.

Bu araçla 120km sabit hızla gidin 5.5 litrenin 1 damla üstünü yakmaz. Hangi bilgiye istinaden bu yanlış bilgiyi paylaşıyorsun çok merak ettim :)

Arkadaşımın abisinde o model var İstanbul kartalda evi. İş yeri leventte. 7 yıldır hafta içi her gün git-gel yapıyor aracı 2009'da aldı 100-130 km arası 6 litre ve 10 litre arasında yakıyor araç hakkında bilgin olabilir fakat başkasının bilgisini doğru bilgisini yanlış deyip yalanlamazsın.

Yeni konular

Geri
Yukarı