Sarı_Mercedes
Hectopat
Daha fazla
Buds 2 Pro ve Anker'e tercih eder misiniz?
Evet ederim, bana göre piyasadaki en iyi 3 TWS sesinden birisine sahip.
Buds 2 Pro ve Anker'e tercih eder misiniz?
Yurt dışından ürün getirmek artık patates. O yüzden Amazon yurt dışı siparişi geçmeyin, ürünlerin geliş süresine yakın genelge yürürlüğe girecek. Gümrükte bekletirler, sonra fiyat geçirirler haberiniz olsun. Düz Liberty 4 yerine Liberty 4 nc alsanız? Madem aktif gürültü engelleme önemli sizin için.
Anladım hocam teşekkür ederimEvet ederim, bana göre piyasadaki en iyi 3 TWS sesinden birisine sahip.
Hocam bi arkadaşa para atıcam orda alıp kargolayacakYurt dışından ürün getirmek artık patates. O yüzden amazon yurt dışı siparişi geçmeyin, ürünlerin geliş süresine yakın genelge yürürlüğe giricek. Gümrükte bekletirler, sonra fiyat geçirirler haberiniz olsun. Düz liberty 4 yerine liberty 4 nc alsanız? madem aktif gürültü engelleme önemli sizin için.
Nothing earın trde satılma ihtimali nedirArkadaşıyla getirecekmiş problem olacağını sanmıyorum. İkisinin ANC'si arasında çok az fark var, ama ses ve mikrofon farkları fazla. İkisinden biri alınacaksa kesinlikle Liberty 4 daha mantıklı.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Hocam bir arkadaşa para atacağım orada alıp kargolayacak.
Nothing earın TR'de satılma ihtimali nedir?
Evet ederim, bana göre piyasadaki en iyi 3 TWS sesinden birisine sahip.
Amazon.comBahsettiğiniz kulaklık hangisi link bırakabilir misiniz?
Tanıtılalı bayağı oluyor, gelmez yüksek ihtimalle.
Amazon.com
Hocam merhaba. Ear 2024'ü almaktan vazgeçtim. Rting sitesinde karşılaştırma yaptım ve Reddit'te kullananlara sordum. Herkes tek fark batarya süresi ve az biraz ANC diyorlar. Ses kalitesi aynı diyor herkes baktığımda puan olarak da mid tiz bas vs hep aynı rtingde. Ear 2'yi alacağım sanırım. En azından garantili olur. Liberty 4 ile de karşılaştırınca ear 2 bayağı önde görünüyor. Sizin fikriniz nedir?
Nothing Ear (2) Truly Wireless vs Anker Soundcore Liberty 4 True Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the Nothing Ear (2) Truly Wireless and Anker Soundcore Liberty 4 True Wireless headphoneswww.rtings.com
Yine kürkçü dükkanına kaldık o zaman .Rtings kulaklığı kutudan çıktığı haliyle değerlendirir, yani frekans tepki eğrisi berbat olan Liberty 4'e kötü puan vermeleri çok normal.
Size şöyle söyleyeyim, bende şu an teknik performansı kendi kategorisinde 150-200 dolar bandına kadar çıkabilecek truthear hexa var, Liberty 4'ün ekolayzır yapılmış hali genel performans olarak bayağı yakın bir ses veriyor. Yani en kötü ihtimalle 150 dolarlık bir IEM kalitesinde kulaklık almış olacaksın.
https://app.hb.biz/GimVxGm1ZpMY hocam anker neredeyse dediğiniz fiyata gelmiş.Rtings kulaklığı kutudan çıktığı haliyle değerlendirir, yani frekans tepki eğrisi berbat olan Liberty 4'e kötü puan vermeleri çok normal.
Size şöyle söyleyeyim, bende şu an teknik performansı kendi kategorisinde 150-200 dolar bandına kadar çıkabilecek truthear hexa var, Liberty 4'ün ekolayzır yapılmış hali genel performans olarak bayağı yakın bir ses veriyor. Yani en kötü ihtimalle 150 dolarlık bir IEM kalitesinde kulaklık almış olacaksın.
Yine kürkçü dükkanına kaldık o zaman .
https://app.hb.biz/GimVxGm1ZpMY hocam Anker neredeyse dediğiniz fiyata gelmiş.
Nothing Ear (2) Bluetooth Kulak İçi Kulaklık (Nothing Türkiye Garantili) Beyaz Fiyatları ve Özellikleri n 11 satıcısı ucuza satıyor güvenilir midir yurt dışında 150 dolar bu.
Anker Soundcore Liberty 4 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol vatan da buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.