3-4 bin TL'ye oyuncu koltuğu önerisi

Bu bütçeye muhtemelen daha iyisini bulamazsınız. Fakat uyarayım, tekerlekleri kalitesiz gibi. Ben de oyuncu koltuğu satın almıştım bir süre önce. Aldığım yerdeki adama önceden tekerlek sorunu yaşadığımı ve alacağım koltukta bu sorunun olmasını istemediğimi söyledim. O da dedi ki önceden biz de çok fazla tekerlek şikayetleri alıyorduk fakat tekerlekleri değiştirip kalitelisini farklı bir model taktık, artık böyle şikayetler almıyoruz dedi. Sizin attığınız linkteki koltuğun tekerlekleri benim sorun yaşadığım sandalyenin tekerleklerine benziyor. Size tavsiyem bütçeyi arttırıp alabiliyorsanız öyle yapın ve kaliteli olan koltuklardan alın. Yapamıyorsanız bunu alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam koltuk güzelmiş fakat arkadaşında dediği gibi tekerler çok sağlam durmuyor bunun yerine güzel hava geçiren fileli bir ofis koltuğu alabilirsiniz genelde daha rahat oluyorlar.

Fileliler pek hoşuma gitmiyor ya oyuncu koltuğu almak istiyorum 5 yıldır mutfak sandalyesiyle oynuyorum çanak kalmadı almam lazım acil

Songmics'in buna çok benzer bir modelini kullanıyorum, sağlam ve kaliteli bir koltuk. Bu fiyatta en iyi seçeneklerden birisi.

Fileliler pek hoşuma gitmiyor ya oyuncu koltuğu almak istiyorum 5 yıldır mutfak sandalyesiyle oynuyorum çanak kalmadı almam lazım acil

Güzel koltuğa geçince düzelir sıkıntı olmaz.

Hocam ürünü aldınız mı memnun musunuz?

Almamıştır tahminimce almışsa da hata yapmıştır bir kere koltuk arkaya yatmıyor en büyük eksisi o sonra 3.500 liraya alacağın oyuncu koltuğundan uzun vadede hayır gelmez ek olarak kargo süresi çok uzun firma siparişe göre ürün yapıyor belki bu ürün fiyatı uygundur diye stokta vardır hemen gönderirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…