3-4 fıs sigaradan bir şey olur mu?

Kimlerle konuştuğunu ve buluştuğunu bilin arkadaşlarını tanıyın daha içerse artık pek dönüşü olcağını sanmıyorum bağımlılık böyle başlıyor.

Elinize sağlık hocam bir şey dedi mi?

Hayır saygılı bir çocuk aksine sadece arkadaş ortamı kötü bugün kendimi tutamadığım için biraz saydırdım sonra kendine bıraktım.

Kimlerle konuştuğunu ve buluştuğunu bilin arkadaşlarını tanıyın daha içerse artık pek dönüşü olacağını sanmıyorum bağımlılık böyle başlıyor.

İyi tembihledim zaten artık kimlerle görüştüğünü zaman zaman kontrol edeceğim saygılı nazik bir çocuk olduğu için eskiden kontrol etmezdik.

Bir şey olmaz. Devamlı olmadıkça sorun yok. Ben de çok küçük yaşlarda böyle bir hata yapmıştım, o gün ilk kez olduğu için ateşim falan çıkmıştı.

Hocam yaşı her ne kadar küçük olsa bile bu işler hır şamata ile düzeltilebilcek durumlar olmadığını düşünüyorum.
Güzel bir üslupla, tıpkı onun bir kankası samimi ve içten bie konuşma ile ve hatta küçük bile olsa sevdiği, hoşlandığı şeyleri karşılığında hediye alarak tamamen bu illetten kurtulmasını sağlamanız iki taraf için de gerginlik yaşatmadan çözüme ulaştırabileceğinin kanaatindeyim.
3 aydır içiyor diye eklemişsiniz. Belli ki beyin, nikotinin etkisi altına girmiş ve alışkanlık haline getirmiş. Azar azar dozajı artmaya başlayacaktır. Size tavsiyem lütfen kaba bir dille ve şiddetle yaklaşmayın. Unutmayın ki her ne kadar amacınız kötü olmasa bile çözüme bu şekilde ulaşmanız iki taraf içinde gerginlik dışında bir şey çıkarmayacaktır.
Aklı başında biri yani, yaşı da var.
Dayak korkusuyla belli etmez ama dışarıda kenarda köşede içmeye çalışır.
Umarım en yakın zamanda kardeşinizi bu alışkanlıktan kurtarırsınız.

Hocam yaşı her ne kadar küçük olsa bile bu işler hır şamata ile düzeltilebilecek durumlar olmadığını düşünüyorum.
Güzel bir üslupla, tıpkı onun bir kankası samimi ve içten bie konuşma ile ve hatta küçük bile olsa sevdiği, hoşlandığı şeyleri karşılığında hediye olarak tamamen bu illetten kurtulmasını sağlamanız iki taraf için de gerginlik yaşatmadan çözüme ulaştırabileceğinin kanaatindeyim.
3 aydır içiyor diye eklemişsiniz. Belli ki beyin, nikotinin etkisi altına girmiş ve alışkanlık haline getirmiş. Azar azar dozajı artmaya başlayacaktır. Size tavsiyem lütfen kaba bir dille ve şiddetle yaklaşmayın. Unutmayın ki her ne kadar amacınız kötü olmasa bile çözüme bu şekilde ulaşmanız iki taraf içinde gerginlik dışında bir şey çıkarmayacaktır.
Aklı başında biri yani, yaşı da var.
Dayak korkusuyla belli etmez ama dışarıda kenarda köşede içmeye çalışır.
Umarım en yakın zamanda kardeşinizi bu alışkanlıktan kurtarırsınız.

Hocam, zaten ne dediyse yaptık, ne istediyse yerine getirdik. Kendisi çok saygılı, dersleri iyi ve gerçekten hoş bir çocuk hiç böyle bir şey yapacağını düşünmezdim. Arkadaşları ise kimseyi ayırmak istemem ama malum ırk.

Vallahi 2-3 sene sonra dizini döveceğine şimdi 2-3 şamar patlat kız çünkü klişe olacak ama gerçekten de 2-3 fıstan bir şey olur daha yaşı çok genç büyük ihtimalle arkadaşları sosyal medyadan özendi ve böyle bir halt yediler bence bir daha da o arkadaşları ile görüşmesine izin vermeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı