WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 15 Eylül 2023 #11 Öğrenmek için yaşın çok bir önemi yok. Bisiklete binmeyi üniversitenin başında öğrenmiştim
OMERTA Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #12 allise1 dedi: Şimdiden kolay gelsin hocam geç falan değil başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. WaiiXD dedi: Öğrenmek için yaşın çok bir önemi yok. Bisiklete binmeyi üniversitenin başında öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... sanırım bende bitane paten alıp düşe kalka öğrenmeye çalışıcam hocam. Şuan şu paten gözüme çarptı bu paten hakkında fikri olan var mı ? Yetişkin Fitness Pateni - Siyah / Gri - FIT100 Yetişkin Fitness Pateni - Siyah / Gri - FIT100 null Rahat, kavrama ve başlangıç seviyesine uygun kayma kalitesi sunan iç ayakkabısıyla kaymanın keyfini keşfetmek için hazırsınız. www.decathlon.com.tr
allise1 dedi: Şimdiden kolay gelsin hocam geç falan değil başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. WaiiXD dedi: Öğrenmek için yaşın çok bir önemi yok. Bisiklete binmeyi üniversitenin başında öğrenmiştim Genişletmek için tıkla... sanırım bende bitane paten alıp düşe kalka öğrenmeye çalışıcam hocam. Şuan şu paten gözüme çarptı bu paten hakkında fikri olan var mı ? Yetişkin Fitness Pateni - Siyah / Gri - FIT100 Yetişkin Fitness Pateni - Siyah / Gri - FIT100 null Rahat, kavrama ve başlangıç seviyesine uygun kayma kalitesi sunan iç ayakkabısıyla kaymanın keyfini keşfetmek için hazırsınız. www.decathlon.com.tr