3.5 GHz hız isteyen oyuna 2.5 GHz işlemci ile girilebilir mi?

Tıraşcı

Picopat
Daha fazla  
Oynadığım oyun hikaye oyunu ve yanlış bilmiyorsam CPU darboğaz olsa da sorun çıkarmaz diye biliyorum ama bu indireceğim oyun 3.5 GHz işlemci hızı istiyor, benim işlemcim 2.53 GHz. Ekran kartı yeterli sizce sorun yaşar mıyım?

Wolfenstein the old blood.
Sistemim.
8 GB RAM.
Intel Core i5 m 460.
AMD Radeon 5000 HD series 1GB VRAM.
Windows 10.

Oynadığım oyun hikaye oyunu ve yanlış bilmiyorsam CPU darboğaz olsa da sorun çıkarmaz diye biliyorum ama bu indireceğim oyun 3.5 GHz işlemci hızı istiyor, benim işlemcim 2.53 GHz. Ekran kartı yeterli sizce sorun yaşar mıyım?

Az bucuk FPS düşüşü olur tabii grafikden kısarsın cözülür oynanır niye oynanmasın ama grafikden kısarsın. En kötü ihtimal cözünürlügü kısarsın.

Wolfenstein the old blood.
Sistemim.
8 GB RAM.
Intel Core i5 m 460.
AMD Radeon 5000 HD series 1GB VRAM.
Windows 10.

Ekran kartınızı görmemişim kusura bakmayın. Ekran kartınız cok eski büyük ihtimalle cözünürlügüde kısmanız gerekecek. AMD radeon™ HD 6870 (1GB VRAM) le sizinkinin arasında fark var.

FPS değerleri ne olur zaten düşük grafiklerde oynuyorum.
1080p monitörünüz varsa 720p de düşük ayarlarda oynatır ama kaç fps verir bilemem sizin denemeniz daha iyi olur

Ekran kartınızı görmemişim kusura bakmayın. Ekran kartınız cok eski büyük ihtimalle cözünürlügüde kısmanız gerekecek. AMD radeon™ HD 6870 (1GB VRAM) le sizinkinin arasında fark var.

3 ekran kartı özelliği var piksel gölgelendirici VRAM tepe noktası gölgelendirici onları kaldırıyor Wolfenstein the New order la aynı motoru kullanıyormuş ekran kartı sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

Denedim sonuç olarak oyunu önceki oyun gibi oynatıyor hikayeli oyunda.
GHz hızı çok önrmli değilmiş.

Oynatır hocam niye oynatmasın sadece ekran kartın DX11 ise DX 12 isteyen oyunları açamazsın onların da Config mi modmu diyeyim DX 11'e yapanlar vardı kısaca oyunu oynatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı