3.5 yıllık Gaming notebook bakımını nerede yaptırabilirim?

Takeschi

Kilopat
ASUS X550VX modeli Notebook'umu 3.5 yıldır kullanıyorum. Daha önce hiçbir şekilde bakım yaptırmadım. Aldığım günden itibaren CPU ve GPU sıcaklık değerleri kademe kademe arttı. Bakım zamanı çoktan geldi de geçiyor. Ama ben daha önce hiçbir yerde bakım yaptırmadım. Nerede yapılır nasıl yapılır bir fikrim yok. Macunu ben mi almalıyım? Samsun içerisinde önerebileceğiniz bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta senin için işini kolaylaştırdım, cihazının temizlik videosunu da konuya ekledim. Kolay gelsin. :)

Mahalle bilgisayarcılarını (bakkallarını) kesinlikle önermiyorum, laptop temizleme ücreti için en az 40 lira talep ederler sürdükleri macun elli kuruş bile etmez üstüne bilgisayarı siz götürene kadar daha o modeli hiç sökmemiş olan tipler var, kendin öğrenip yaparsan çok daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta senin için işini kolaylaştırdım, cihazının temizlik videosunu da konuya ekledim. Kolay gelsin. :)

Teşekkürler o videoyu ben de gördüm ama cesaret edemedim. Kendim temizleyecem galiba çünkü güvendiğim PC ci yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı