3.500 TL Monitör Dahil PC Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Munno
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.748
GTX 970 400W bile çekemez. Sıkıntı olmaz.
Eyw sağolasın

@Tristan23 r9 380 4G VE monitör dahil 3500 ün altında bir sistem önerir misin? .Ayrıca kendi topladığım sistemi tekrar değerlendirir misin?. Sistemi aldıktan sonra sorun yaşamak istemiyorum.Yardımcı olursam sevinirim.

@Munno Kardeşim sen tavsiye felan almıyorsun arkadaşlar tonlarca sistem önermişler ama hala kendi kafanın dikine gidiyorsun. Burada öneri istiyorsan başkalarının kararlarına saygı duyacaksın ve kendi topladığın sistemi almakta kararlı isen burdada konu açmamalısın. Sana tavsiyem @BERWAR hocamın sistemini almandır.

Bu senin çok iyi işini görür bu sistemi zor bulursun bunu al derim. :)
Screenshot_2015-10-28-09-24-13.png
Screenshot_2015-10-28-09-24-20.png

@Munno Kardeşim sen tavsiye felan almıyorsun arkadaşlar tonlarca sistem önermişler ama hala kendi kafanın dikine gidiyorsun. Burada öneri istiyorsan başkalarının kararlarına saygı duyacaksın ve kendi topladığın sistemi almakta kararlı isen burdada konu açmamalısın. Sana tavsiyem @BERWAR hocamın sistemini almandır.

Sadece en iyisini bulmaya çalışıyorum , dostum kendi yaptığım yada diğer üyelerin önerdikleri sistem tutarlılığı olarak hiç bir fikrim yok bu yüzden alınca sorun yaşamadan şimdi en iyi en güveniliri arıyorum.

Bu senin çok iyi işini görür bu sistemi zor bulursun bunu al derim. :)Eki Görüntüle 112953 Eki Görüntüle 112954

Vatandan bu sistem değil mi hocam ? i5 4460 dayanıklı bir işlemci peki sizin önerdiğiniz de bir sıkıntısı yoktur değil mi.?Gönül rahatlığıyla alabilirim yani?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı