Tam olarak ben de bilmiyorum yarın iyice bir kurcalayacağım Başta şu bileşenleri topla dedim fakat Vatan'da yokmuş bazıları. Genel olarak ;
Ryzen 5 1400
GTX 1050 Ti
8 GB RAM (Maalesef 2400MHz vermişler çocuğa haberim olsa 3000 aldıracaktım)
Anakartı AB350M alacaktık Gigabyte A320'lerden bir tane vermişler. Yokmuş orada AB350M.
1 TB HDD klasik 64 MB Önbellek 7200RPM
Sandisk'ten SSD vermişler sanırım 128GB.
Kasa Zalman Z3'lerden birisiydi üstüne 600W PSU vermişler ama sertifikası var mı varsa ne var bilmiyorum onu.
böyle bir sistem aşağı yukarı. Ne kadara aldı bir fikrim yok ama 3400 TL bütçesi vardı ama muhtemelen 3000-3200'e almıştır diye umuyorum bu sistemi. Nakit sorunu olmasaydı ve hazır sistem istemeseydi GTX 1060 3GB + Ryzen 7 1700 + 16 GB RAM sistem 3700 TL civarındaydı ama kaçtı maalesef. Bir de sevdiğim o sade şık kasalardan birisi vardı neyse sağlık olsun. Hoşuna gitmiştir bu da eminim.
Anakart talihsizlik olmuş. Ama çok da önemli değil artık almış yapacak bir şey kalmamış, siz de çok güzel sistem olmuş güle güle kullan diyin hiç frekansı falan karıştırıp hevesini kırmayın [emoji1]
Anakart talihsizlik olmuş. Ama çok da önemli değil artık almış yapacak bir şey kalmamış, siz de çok güzel sistem olmuş güle güle kullan diyin hiç frekansı falan karıştırıp hevesini kırmayın [emoji1]