3.500 TL'ye red switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
3500 4000

KeremK13

Kilopat
Merhaba arkadaşlar kendime klavye ariyorum da mekanik red switch istiyorum bildiğime göre Cherry MX en iyisiymis ama yine tavsiyelerinize açığım. Bilek desteği olup olmamasi falan cok onemli değil.

Çok pahalı olmasın Max 3.5 4 falan olur yani amakaliteli olsun yine atın bakarım duruma göre. Bildiğim kadariyla red switch en sessizi o yüzden onu istiyorum. eğer daha ucuza fiyat performans varsa o daha iyi olur benim için. Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu ikisine bakabilirsiniz

Bu arada maksimum 3.5 yazdım ama arkadaşlar fiyat performansta bir ürün varsa memnunsanız o da olur çünkü eskisi kadar oturup oyun oynamıyorum. Ara sıra oynadığımda sorun yaşamayayım yeter. Ama eğer yoksa ucuza baska çare yok deyip alacağım o fiyatlara.

Türkçe karakterler yok sanırsam bunda
Ayarlardan Türkçe Q klavye seçince türkçe harflerin olması gereken tuşlar yine türkçe olarak giriliyor. Eğer klavye tuşlarının üstünde de görünmesini istiyorsan arkası saydam türkçe tuş stickerları da yapıştırabilirsin.

Ayarlardan Türkçe Q klavye seçince Türkçe harflerin olması gereken tuşlar yine Türkçe olarak giriliyor. Eğer klavye tuşlarının üstünde de görünmesini istiyorsan arkası saydam Türkçe tuş stickerları da yapıştırabilirsin.

Anladım teşekkür ederim. Peki klavye hakkında bilgin var mı yoksa genel aratıp mı buldun.

başka öneriler var mı cherry mx kullanılan bir klavye ?
Türkiyeden alınabilecek en uygun fiyatlı ve kaliteli Cherry MX klavye budur hocam.

Bu ikisine bakabilirsiniz

İlk attığım Asusta da Cherry MX var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı