3.5K'ya kulaklık vs mikrofon

Bütçe
3k üstü çıkarsa 3,5k veya 4k

hawli kubragA

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 3K gibi bir para biriktirdim ve mikrofon ya da kulaklık arasında kaldım. Mikrofon alırsam podcast veya haber kanalı için kullanacağım ancak kanalın ilerleyişinin kötü olcağından şüphe ederek araya kulaklığı da koydum. Şu anlık kulaklık olarak HyperX mikrofon olarak Fifine arasında kaldım. Her türlü önerinize açığım, ne yapacağımı anlıyorum ancak size de sormak istedim. Eğer ki biraz daha arttırıp şunu alabilirsin diyosanız biraz daha çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana sorarsan kulak üstü ve mikrofonu olan bir kulaklık almanızdır 3500 iyi bir bütçe 4K ya çıkarsa çok kaliteli bir ASUS ROG veya JBL alınabilir.

Bana sorarsan kulak üstü ve mikrofonu olan bir kulaklık almanızdır 3500 iyi bir bütçe 4K ya çıkarsa çok kaliteli bir ASUS ROG veya JBL alınabilir.

JBL iyi marka belki bir düşünebilirim ASUS'un da servisleri kötü olduğundan pek emin olamadım.

JBL iyi marka belki bir düşünebilirim ASUS'un da servisleri kötü olduğundan pek emin olamadım.

Hocam bence servisi harika ben laptop aldım ve 3 kere servisi aradım çok yardımcı oldular aynı soruyu bir kişiye 4 kere sordum hiç sorun etmedi JBL tabii ki de kulaklık denince ilk akla gelendir ama özellik ve kişiselleştirme konusunda ASUS ROG'lar zirve bence uygualaması sayesinde renk ayarı vs de kendinize göre yaparsınız. Ama dediğim gibi ayrı ayrı almaktansa böyle almanız daha iyi hem kablo karmaşası olmaz hem daha kullanışlı olur iyi sosyaller.

Peki aklınızda kalan var mı böyle birkaç ASUS modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…