3.5mm jack çıkışı olan kulaklığı kasada nasıl kullanırım?

Sharkie

Kilopat
Yer
Bornova, İzmir
Daha fazla  
Jack girişine tak çalışır gibi şakalar yapmayalım lütfen. Sennheiser 4.50BTNC kulaklığım var, bluetooth ile de bağlanabiliyorum ama hem ses seviyesinde düşüş oluyor hem de şarjı bittiğinde alternatifim olmuyor. Kablosu var kulaklığın ama kasanın jack girişi kulaklık ve mikrofon için ayrı. O yüzden kulaklık girişine takarsam mikrofonu kullanamıyorum, mikrofon girişine takarsam ikisini de kullanamıyorum. Mikrofon ayırıcı y kablo kullanmam gerekiyor sanırım ama internette bulduğum kablo yorumlarını görünce emin olamıyorum. Ses karşıya kötü gidiyor, ses kalitesi düşüyor vs. gibi. Bu kulaklığı geçen yıl Mart gibi laptopta kullanmak ve müzik dinlemek için 1000 liraya almıştım o yüzden boşa gitsin istemiyorum ve yeni sistem topladığım için yeni kulaklık için bütçem de yok. Başka bir yolu var mıdır ya da önerebileceğiniz kaliteli mikrofon ayırıcı kablo var mı?

Anladım hocam. Böyle bir adaptör alabilirsiniz. Biraz şans işi. Çok çeşit var.
Ben de bunları görüyorum işte ama yorumlar kısmındaki kötü yorumlar beni tedirgin etti. Acaba kullanan var mı diye merak ettim. O zaman bunlardan bir tane alıp deneyeceğim, Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı