Hocam 144hz ler bile 5.100 tl den başlıyor. En az 2.000 tl daha arttırabiliyorsanız birşekilde arttırmanızı tavsiye ederim. Ha ama taksitle alabiliriz derseniz, daha kaliteli güzel seçenekler vardır tabii.Arkadaşlar monitör alacağım sadece vatandan alacağımi Max 4500TL'ye cikabilirim oyun oynarım video izlerim bana monitör önerebilirseniz sevinirim.
Ben bu aralar gamebooster gb2421FF düsünüyorum
Hazır sistemle beraber Alıcam zaten karta taksit yapicamHocam 144hz ler bile 5.100 tl den başlıyor. En az 2.000 tl daha arttırabiliyorsanız birşekilde arttırmanızı tavsiye ederim. Ha ama taksitle alabiliriz derseniz, daha kaliteli güzel seçenekler vardır tabii.
Hangi sistem? Tamamiyle kazık orası. Oradan monitör alınmaz sistem de gerekmedikçe alınmaz.Hazır sistemle beraber Alıcam zaten karta taksit yapicam
16k ya rx 6700 sistem var şuan değişik bir firma.Hangi sistem? Tamamiyle kazık orası. Oradan monitör alınmaz sistem de gerekmedikçe alınmaz.
Hangi sistem? Tamamiyle kazık orası. Oradan monitör alınmaz sistem de gerekmedikçe alınmaz.
O ne demek ? Küçük şehirlerde yaşayan ne yapsın o zaman. İnternetten mi alacak herkes illa monitörü.Hangi sistem? Tamamiyle kazık orası. Oradan monitör alınmaz sistem de gerekmedikçe alınmaz.
Evet. Çünkü 4060'lar 18000 TL.Orada 18000TL'ye 3060 sistem alınıyor başka yerde bu fiyatlara 3060 sistem bulunmuyor
16k ya rx 6700 sistem var şuan değişik bir firma.
Ben gidip mağazadan alcam
Şehir?Ben gidip mağazadan alcam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.