3.660 TL GTX 970 Sisteme Görüşleriniz

Raizax

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaş.

Geçen hafta kendi imkanlarımla bilgisayar topladım. Sistemleri sizlerle de paylaşmak istedim. Tavsiye ve görüşlerinizi duymak isterim ona göre parça değişimlerine gidebilirim.

Ekran kartı: Asus Nvidia GeForce GTX 970 4 GB 256Bit (2. el aldım 3 aylık kart sıkıntısız ve 3 yıl garantisi hala devam ediyor.)
Ram: Kingston HyperX Fury Black 16GB(2x8GB) 2666MHz DDR4
Anakart: Gigabyte GA-Z170-HD3P Intel Z170 Express 3466MHz(OC) DDR4
İşlemci: Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6Mb Cache LGA1151
Hardisk: WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5"
Kasa: COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0
Güç: COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W
Ekran: Acer S230HLBBII 23" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD Led Monitör

Toplam: 3.660 tl (klavyesini vs saymadım, Optik sürücü almadım.)

Anakartı b yada h serisi al, ufakta olsa bir ssd ekle, eğer oyun oynayacaksan monitörü değiştir 1 ms al. Ayrıca ramler gereksiz 2133 yada 2400 MHz yeterli olur anakart modeline göre. Boş kasa için 300 lira çok vermişsin dark n10 al gayet hoş kasa, 750w psu gereksiz 650w yeterli. Dilersen ne için kullanacağını söyle bütçene göre daha sağlam birşey çıkartalım ortaya.

Anakart o işlemci için iyi bir seçim olmamış. Ramler ise şimdilik 8Gb olabilir, yerine bir SSD eklenip, daha sonra bir 8Gb daha Ram takılabilir. Kasa ise sadece sizin zevkinize kalmış.

Anakartı b yada h serisi al, ufakta olsa bir ssd ekle, eğer oyun oynayacaksan monitörü değiştir 1 ms al. Ayrıca ramler gereksiz 2133 yada 2400 MHz yeterli olur anakart modeline göre. Boş kasa için 300 lira çok vermişsin dark n10 al gayet hoş kasa, 750w psu gereksiz 650w yeterli. Dilersen ne için kullanacağını söyle bütçene göre daha sağlam birşey çıkartalım ortaya.
Oyun için topluyorum. Wow oynuyorum bu sistemin wow için yeterli olacağını düşünüyorum aynı zamanda da singel far cry primal tarzı oyunlar var hedefimde yüksek kalitede oynasam kafi :)

Anakart o işlemci için iyi bir seçim olmamış. Ramler ise şimdilik 8Gb olabilir, yerine bir SSD eklenip, daha sonra bir 8Gb daha Ram takılabilir. Kasa ise sadece sizin zevkinize kalmış.
Anakart işlemci için düşük mü kalmış, yoksa işlemci mi düşük ? ssd açıkçası bana lüks geldi yani oyunların 2 dk geç dolması benim için çok büyük bir problem olmaz fakat başka bilmediğim birşey varsa bilmek isterim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı