3.700 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
3.6k-3.7k
Doğruca alamam ama fiyat bandına göre iyiyse tabii ki bekler sonra alırım.
Fiyat bandına göre 300-400 lira pahalı hocam ortada asus kalitesi olduğunu göz önünde bulundurursak diğer markalara vereceğiniz parayı buna verin rahatınıza bakın.

Bu da bir alternatif benim attığım ile aynı özelliklere sahip sadece bu 100hz

tn panel yüksek hz li mönitör arabilirsin tn panel bence rekabetçi oyunlarda daha iyi hem fiyat hem perfonmans olarak
Haklısınız hocam ama ciddi seviyede oyun oynamayacaksa attığım monitör gayet uygun.

Ciddi seviyede bir oyuncu değilim yani sadece oyun üzerine almam diye düşünüyorum.
Bu monitör tam kafanızdaki monitör o zaman hocam düşünmeden alabilirsiniz sizi oyunda da filmde de üzmez.

1 hafta sonra alırım büyük ihtimalle teşekkürler yardım için. 60 Hz kullanan birisi olarak zaten 120 filan çok iyi geliyor arkadaşımın monitörden biliyorum. Ve bir de cevap olarak işaretleme nasıl yapılıyor bir sürü konu açtım hiçbirinde işaretlemeyi bulamadım.

Cevapı raporla deyip çözümü seç.

Ben birkaç hafta önce twısted mınds monitör aldım 3700TL'ye 200Hz 24inç gayet memnunum tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…