AsusAdam Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I7-12700H RTX 4060 32 GB RAM 2TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Elimde 2 S3 mini, bir E7 var (hepsi Samsung) bu telefonları nasıl değerlendirebilirim? E7'nin Wireless'i çalışmıyor.
Elimde 2 S3 mini, bir E7 var (hepsi Samsung) bu telefonları nasıl değerlendirebilirim? E7'nin Wireless'i çalışmıyor.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.603 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 AsusAdam dedi: Elimde 2 S3 mini, bir E7 var (hepsi Samsung) bu telefonları nasıl değerlendirebilirim? E7'nin Wireless'i çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Değeri varsa satmak mantıklı. Onun dışında ne yapılırki?
AsusAdam dedi: Elimde 2 S3 mini, bir E7 var (hepsi Samsung) bu telefonları nasıl değerlendirebilirim? E7'nin Wireless'i çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Değeri varsa satmak mantıklı. Onun dışında ne yapılırki?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Hocam eğer bu işlerden anlıyorsanız içine yazılım atıp fazladan ekipman falan ekleyip Raspberry Pi gibi kullanılabilir.
Hocam eğer bu işlerden anlıyorsanız içine yazılım atıp fazladan ekipman falan ekleyip Raspberry Pi gibi kullanılabilir.
AsusAdam Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I7-12700H RTX 4060 32 GB RAM 2TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 NoParking3 dedi: Hocam eğer bu işlerden anlıyorsanız içine yazılım atıp fazladan ekipman falan ekleyip Raspberry Pi gibi kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Çok anlamam ama almayı düşünüyordum bir Pi. Tutorialı var mıdır? Yerayay dedi: Değeri varsa satmak mantıklı. Onun dışında ne yapılırki? Genişletmek için tıkla... Hocam S3 kanser eder alan adamı. Ana menü 20FPS. E7'nin zaten batarya yarım gün gitse şükret.
NoParking3 dedi: Hocam eğer bu işlerden anlıyorsanız içine yazılım atıp fazladan ekipman falan ekleyip Raspberry Pi gibi kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Çok anlamam ama almayı düşünüyordum bir Pi. Tutorialı var mıdır? Yerayay dedi: Değeri varsa satmak mantıklı. Onun dışında ne yapılırki? Genişletmek için tıkla... Hocam S3 kanser eder alan adamı. Ana menü 20FPS. E7'nin zaten batarya yarım gün gitse şükret.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.603 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #5 @AsusAdam O zaman Raspberry Pi mantıklı ama dış donanım ne kadar yeterli olur bilemiyorum.
AsusAdam Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I7-12700H RTX 4060 32 GB RAM 2TB SSD Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #6 Yerayay dedi: @AsusAdam O zaman Raspberry Pi mantıklı ama dış donanım ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Q 1.2ghz işlemci yeterli bence
Yerayay dedi: @AsusAdam O zaman Raspberry Pi mantıklı ama dış donanım ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Q 1.2ghz işlemci yeterli bence
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.603 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #7 AsusAdam dedi: Q 1.2GHz işlemci yeterli bence. Genişletmek için tıkla... Dış donanım derken giriş çıkış portlarını kast ettim.
AsusAdam dedi: Q 1.2GHz işlemci yeterli bence. Genişletmek için tıkla... Dış donanım derken giriş çıkış portlarını kast ettim.
AsusAdam Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I7-12700H RTX 4060 32 GB RAM 2TB SSD Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #8 Yerayay dedi: Dış donanım derken giriş çıkış portlarını kast ettim. Genişletmek için tıkla... Bir adet USB çoklayıcım var ama çeviricim yok. Ayrıca HDMI de lazım olabilir. Doğru.
Yerayay dedi: Dış donanım derken giriş çıkış portlarını kast ettim. Genişletmek için tıkla... Bir adet USB çoklayıcım var ama çeviricim yok. Ayrıca HDMI de lazım olabilir. Doğru.